Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a terhesség tünetei? Oké...

Mik a terhesség tünetei? Oké a menstruáció elmaradása, reggeli rosszul lét, hányinger stb.

Figyelt kérdés
De ezektől eltérően mi lehet? Lehet esetleg gyakoribb vizelési inger és vese fájdalom is? Vagy derékfájás? ilyenekre gondolok.
2013. máj. 15. 08:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
valahol azt hallottam hogy terheségi tünet lehet a pozitiv teszt is. Szerintem terhes vagy.elég sok tünet stimmel!:) ez egy burkolt gratuláció!
2013. jún. 7. 22:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát, igazából nem próbálkoztunk, így eléggé meglepett a dolog. Az apukának nem gond, ő nagyon örül neki, én kicsit félek a szüleim reakciójától.(hosszú történet).

A tünetek? Azonnali felfázás, a munkahelyemen majdnem elájultam. Azóta folyamatos hányinger, nem kívánom az édeset, holott addig éltem-haltam az édes dolgokért. Kegyetlenül kívánom a sós dolgokat és az jöhet minden mennyiségben.(apuka szerint ezért fiúnk lesz:)) Ja és a menstruáció 2 hónapi elmaradása :)

Röviden ennyi :)

2013. jún. 8. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!