1 éve szeretnék kisbabát, a vőlegényemmel 3éve vagyunk együtt, fél éve jegyben járunk.Nem akartam kitűzni az esküvőt addig amíg teherbe nem esek...lehet hülyén hangzik,de így van.P.M alulműködésem van es 5ev után most sikerült beállítani a Tsh ertekemet, és a párom is szeretne végre babát...ez mind szép és jó, de anyukám a minap megjegyezte, hogy várjunk azért addig a teherbeeséssel,mig a családi házon be nem fejezik az újításokat..olyan hülyén érzem magam :/ most ez végett ne legyen babám,mert nincs péz esküvőre? szerintetek? persze esküvőnek meg kell lenni,párom ragaszkodik hozzá ..
2013. máj. 14. 19:37
1/6 Kerria válasza:
HAJRÁ BABA!
A nagy lagzival várhattok is akár, egy csendes polgárit viszont simán/olcsón megúszhattok. Így szerintem mindenki vágya teljesül.
Babával meg ne várjatok, ha végre jók az eredményeid!
2013. máj. 14. 19:43
2/6 anonim válasza:
aztán a konyhát kell bemeszelni, bútorokat cserélni, szőnyegeket, most új autó kellene, stb...egyetértek az első válaszadóval! :-)
2013. máj. 14. 19:51
3/6 anonim válasza:
Anyukád valami kapitány?Szerintem neked kell eldönteni hogy mit és mikor szeretnéd.A te életed és nem az édesanyádé,és ezt neki tudomásul kell venni.Mi is állandóan kitaláltunk valamit.Legyen egy kis megtakarítás...ez legyen az legyen,aztán meg mikor eldöntöttük hogy jöhet....az élet szépen fityiszt mutatott,lassan 3 éve várjuk a kis csodánkat...mert lakást bármikor újíthatsz,mindent meg lehet csinálni,de rájösz hogy a legfontosabb elmaradt.Tehát ha érzed,ha igazán érzed hogy anya szeretnél lenni és ebben a párod is támogat akkor mindent bele! :)
2013. máj. 14. 20:17
4/6 anonim válasza:
Hát ha téged még anya irányít, és ő mondja mikor legyél terhes, akkor ott marha nagy gáz van az agyadban.
És tök felesleges kidobni rengeteg pénzt az esküvőre, főleg, ha nincs sok pénzetek. Legyen kis, családi esküvő.
2013. máj. 14. 20:31
5/6 anonim válasza:
Ha szeretnél babát ne várj tovább! Én nem hagynám, hogy ilyenbe anyukám beleszóljon. Ma már sokaknál előbb van a baba, aztán évek múlva összeházasodnak, de tényleg egy "olcsó" polgári lehet most is. Nekem is PM elulműködésem van és nálam sem volt egyszerű beállítani, amikor végre jó az eredmény pár hónap múlva elmegy valamilyen irányban, használd ki, hogy most jó! Fokozatosan ellenőrziztesd a jövőben is!
2013. máj. 14. 21:43
6/6 Babeli Zurzavar válasza:
most szemet leszek: azokat a pasikat akik ragaszkodnak a gyerek elotti eskuvohoz de nem tudjak finanszirozni parhuzosan mindkettot en soha nem ertettem. ha a Baba vagy a lagzi kozott kell valasztani anyagiak miatt, az mar reg nem olyan autentikus rendszer amihez az ilyen ferfiak ragaszkodnak.... nem ertem... mindegy!
Anyud megy ferjehez vagy Te? na mi egyebkent ezert nem hazasodtunk meg baba elott! csak csaladi sgitseggel jott volna ossze de ilyem olyan kriteriumolat nem akartunk hallani
... most mar megtehetnenk ha nem lennek pocakos ujra, es majd a sajat szabalyaink szerint, igazi meghitt eskuvovel fogjuk megunnepelni a ket kozos gyerekunket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!