Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány, de jól látható 2...

Halvány, de jól látható 2 csíkos teszt?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalom!

Ciklusom 1. napja április 16 volt. (rendszertelen 30-35 naposak)Május 12-én reggel a mosdóban egy kisebb adag élénk piros vérzés jelentkezett, de semmi több azóta minimális barnázás. Azt hittem bármelyik pillanatban megjöhet, mert görcsölget a hasam. ( szinte alig érzem, de azért mégis. nem fáj) Volt egy tesztem itthon, amit ma reggel megcsináltam de csak azért, hogy el legyen használva. Tehát reggeli első vizeletből egy halvány de jól látható 2. csíkocska jelent meg. :) Azt hittem összeesem. Persze nem bírtam magammal és délután vettem egy másik tesztet, amit szintén ellőttem és nagyon halványan de csak ott van az a csík! Szerintetek beleélhetem magam? Cisztám biztos nincs, mert pénteken voltam nőgyógyásznál méhnyakrákszűrésen, aki utóbbit kizárta. Viszont ő akkor azt mondta nem vagyok terhes. Mi a véleményetek? Egy kicsit örülhetek? Nem korai, hogy kimutatja a teszt? Bocsánat a hosszú sorokért, csak valami megmagyarázhatatlan boldogságot érzek és ömlik belőlem a szó is! :)

2013. máj. 14. 19:32
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
És Egyeske GRATULÁLOK AZ ERŐS CSÍKOCSKÁDHOZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
2013. máj. 16. 20:33
 32/54 A kérdező kommentje:
Ti nem tudnátok képet felrakni?? Annyira de annyira kíváncsi vagyok !!!!!
2013. máj. 16. 20:33
 33/54 anonim ***** válasza:

Oh, ez nagyon szép pozi!!!

Gratula!! Az enyém ehhez képest nulla. (7-es voltam)

2013. máj. 16. 20:44
 34/54 A kérdező kommentje:

Szerinted erős csík??? Nem akarom, hogy megjöjjön a mesim, mert úgy érzem nagyon fájna!!! Azon gondolkodom, hogy mi okozhatja még Babón kívül a csíkot....

Miért mondod, hogy a Tiéd nulla???? 2 napja nekem is halványabb volt amúgy. Lehet, hogy nem termelődött még sok hcg.... Nincs esetleg képed??? Úgy megnézném!

2013. máj. 16. 20:51
 35/54 anonim ***** válasza:

Már láttam pár tesztet, és ez határozottan pozitív! Ne parázz, nem tesz jót! Hát félve, de megmutatom az enyémet: [link]

(7-es)

2013. máj. 16. 20:55
 36/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a képet! :)

A Párommal néztük meg és ő is azt mondta, hogy van ott csík! Én meg gyakorlatilag már mindenhol csíkokat látok! :D Csak még szerintem korán tesztelsz!!! Nagyon remélem, hogy kb 1 hét múlva erősödik a csíkocskád!! :)

2013. máj. 16. 21:15
 37/54 anonim ***** válasza:
Köszi a biztató szavakat! Hát, reménykedem. Olyan rossz ez a bizonytalanság.
2013. máj. 16. 21:35
 38/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Próbáltam lefényképezni az én tesztemet, de olyan homályos lett a kép, mint én... :D

Az én csíkom valahol a kettőtök között van.

Bevallom, már totálisan felidegesítettem magam, mert nem igazán erősödik. Hülyeség ennyit tesztelni, mert ha baba van, úgyis termelődik a hcg, ha pedig gubanc van, akkor meg lepisilhetek akár ezer tesztet is, akkor se lesz jó.

Úgyhogy most megfogadtam, szúszááááá és majd szombat reggel megmondja a tutit a clearblue.

Számolgatom a ciklus.hu-n a napjaimat, fogalmam sincs, mikor lehetett peteérésem, mikor foganhatott.

Nektek van valami egyéb tünetetek?

2013. máj. 16. 21:49
 39/54 anonim ***** válasza:

Na, bevetettem a férjemet.

Ez a tegnapelőtti és a tegnap reggeli. A legalsó ma délutáni...

[link]

Ez is délutáni, de érzékeny, patikás teszt, nem x-epil.

[link]

2013. máj. 16. 22:02
 40/54 A kérdező kommentje:

Én is megőrülök ettől a bizonytalanságtól! :(

Hűűűűű..... A 2. feltöltött képeden a patikás teszten nagyon erős a csíkod..... :D Az nem semmi..... Szerintem az gyönyörű!!! Szerinted jelenthet az az erős csík mást??

Az a bajom a tünetekkel, hogy mindent tudok másra is fogni.

Fáj a fejem, de én front érzékeny vagyok

Ég a gyomrom, de ment a hasam szóval amiatt is lehet és rengeteget pisilek de sok teát is iszom... ááá szóval nem tudom. semmi különleges.... mondjuk a derekam fél perc ácsorgás után már fáj....

Nektek??? valami olyan amit nem igazán lehet másra fogni????

Ma megyek veszek én is egy clearbluet.... de megkérem a Párom, hogy hétfőig dugja el valahova! :D

2013. máj. 17. 06:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!