Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány, de jól látható 2...

Halvány, de jól látható 2 csíkos teszt?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalom!

Ciklusom 1. napja április 16 volt. (rendszertelen 30-35 naposak)Május 12-én reggel a mosdóban egy kisebb adag élénk piros vérzés jelentkezett, de semmi több azóta minimális barnázás. Azt hittem bármelyik pillanatban megjöhet, mert görcsölget a hasam. ( szinte alig érzem, de azért mégis. nem fáj) Volt egy tesztem itthon, amit ma reggel megcsináltam de csak azért, hogy el legyen használva. Tehát reggeli első vizeletből egy halvány de jól látható 2. csíkocska jelent meg. :) Azt hittem összeesem. Persze nem bírtam magammal és délután vettem egy másik tesztet, amit szintén ellőttem és nagyon halványan de csak ott van az a csík! Szerintetek beleélhetem magam? Cisztám biztos nincs, mert pénteken voltam nőgyógyásznál méhnyakrákszűrésen, aki utóbbit kizárta. Viszont ő akkor azt mondta nem vagyok terhes. Mi a véleményetek? Egy kicsit örülhetek? Nem korai, hogy kimutatja a teszt? Bocsánat a hosszú sorokért, csak valami megmagyarázhatatlan boldogságot érzek és ömlik belőlem a szó is! :)

2013. máj. 14. 19:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Ja, várom a képet! :-)
2013. máj. 16. 08:33
 22/54 A kérdező kommentje:

Ígérem este felteszem őket! :)

ááááá hiába fogadod meg, hogy nem csinálsz tesztet, ezt egyszerűen nem lehet kibírni!!! Teljesen megértelek!! :)

Azért még nem élem bele magam, mert bármi lehet és én borzasztóan rosszul viselem, ha valami nem úgy van ahogyan én megálmodtam!!! (egyébként már totálisan beleéltem magam !!! )

Figyelj csak, az a halvány csíkocska is ott van valamiért !!! mennyire halvány?? Lehet, hogy ugyanolyan mint az enyém, csak én már annyira szeretném, hogy erősebbnek látom! :D Te nem pisilsz sokat?? Mikorra nem várod egyébként a mensidet???

2013. máj. 16. 08:51
 23/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egyeske vagyok.

Igyekszem türelmesnek lenni, de nagyon bántja a fantáziámat a wc-ben várakozó két teszt. :) Megígértem a férjemnek, hogy csak szombat reggel lövöm el, akkor van a születésnapom. Az egyik ráadásul a méregdrága digitális Clearblue...

Azóta sem jött meg, szerencsére. :) Pedig mindig olyan érzésem van, mint amikor a mensi megindul...tudjátok, az a bizonyos érzés odalenn. De aztán szerencsére semmi!

Kedd óta szedem az elevitet újra és tegnap vettem magnéziumot, ha esetleg görcsölnék. Egyébként semmi tünet, bár tegnap délután, amíg a fiam aludt, én is kidőltem két órára.

2013. máj. 16. 09:11
 24/54 A kérdező kommentje:

Sziaaaaaaa !!!! :)

És a másikat, amelyik nem a méreg drága clearblue nem akarod ellőni szombat előtt??? :D én biztosan nem bírnám, illetve nem is bírtam!!! Nagyon kíváncsi vagyok milyen csíkod lesz!!!! :)

Nekem egyébként elvileg hétfőn kell megjönnie, szóval ha ez nem történik meg, akkor veszek én is egy olyan drága tesztet, és hétfő reggel megcsinálom, ott már csak kimutatja a biztosat....

Nekem is megjön érzésem van, én is érzem folyamatosan....

A kisfiad hány éves???? És mit éreztél testileg amikor Ő már a pocakodban volt, de még nem tudtad??? és akkor a teszteléssel, hogy voltál???

2013. máj. 16. 13:46
 25/54 A kérdező kommentje:
Még szerettem volna írni Neked, hogy én is szedem 3 napja az elevitet :) Te megvagy/megvoltál vele elégedve???
2013. máj. 16. 13:48
 26/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Na, én sem bírtam ki, és elmentünk a fiammal a patikába, vettem megint két tesztet. (Valaki lőjön le...!)

Egy sima medi-lab-ot vettem, alig 10 perce megcsináltam, azonnal két csík, semmi meresztgetés, egyértelműen pozitív. Remélem, ha megmutatom a férjemnek, nem kapok fejmosást, mert nem tartottam be az ígéretemet! :D

A kisfiam márciusban töltötte be a két évet. Nála egészen máshogy volt, ott járkáltam dokihoz, jött a nyár, terveztük a nyaralást, esküvőt, a dokim egész augusztusban szabin...Pcos vagyok, úgyhogy már két és fél éve ment a küzdés. Úgy volt, hogy minden lezajlik, mindenki visszatér a normál kerékvágásba és elkezdjük a Closty-s kúrát. Vártam, hogy megjöjjön, mert nehogy már a késés miatt ne tudjak majd wellnessezni... Tipródtam, a teszt negatív, de nem jön meg. Aztán a barátnőm mondta, hogy ez a "megjön" érzés akár terhességi jel is lehet. Pont akkor nem volt itthon tesztem, úgyhogy patika. Azonnal erős két csíkos lett, két héttel az elmaradt mensi után. Valamikor a menzesz előtti napokban foganhatott, végig arra utaltak a méretei is.

Szóval remélem, most ismét babázhatunk. :)

Mivel szombaton van a szülinapom, előbb nem lövöm el a Clearblue-t. :D

2013. máj. 16. 13:56
 27/54 anonim ***** válasza:

Heteske vagyok! Egyeske: nekem is kisfiam van! Milyen jó lenne mindkét fiúcskának kis tesó! :-)

Nekem 32-36 naposak a ciklusaim péntektől keddig nem várom.

Én femibiont szedek, nekem az Elevit nem jött be (állandóan fel voltam tőle puffadva, és sokat híztam tőle), de mindenkinek más jó. Milyen jó megosztani veletek ezt az izgulós időszakot! Remélem szerencsét hoz az április 16! Szorítok Nektek!

2013. máj. 16. 14:02
 28/54 anonim ***** válasza:
Gratulálok Egyeske!!!! Jaj de jó!! Bárcsak nekem is egyértelmű lenne a tesztem....
2013. máj. 16. 14:05
 29/54 anonim ***** válasza:
Hetes voltam
2013. máj. 16. 14:05
 30/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!!

Nem vagyok egy nagy technikai zseni. Remélem meg tudjátok nyitni. :) Ő lenne a ma reggeli (élőben egy picivel erősebb)

Őszintén szeretném hallani a véleményeket. Nem kell félteni a lelkem. :) Szeretném tudni azt is, hogy a Ti csíkocskátok ehhez képest milyen. Szerintetek csak oda képzelem ezt a csíkot???

[link]

2013. máj. 16. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!