Ti is várjátok már az első magzatmozgást és pocinövekedést?
Figyelt kérdés
Mi most vagyunk 16 hetesek és egyelőre olyan mintha nem is lennék terhes, semmi tünetem nincs, és szinte még a pocim sem nőtt. Nagyon furcsa érzés ez :) első baba2013. máj. 14. 17:32
1/3 anonim válasza:
Nekünk van baba szívhang figyelőnk így az most kicsit kárpótol a még nem érezhető mozgások miatt. Én látok már némi pocak növekedést, és ha sok eszek feszül is rendesen olyankor érzem hogy van bent valaki. De igen nagyon jó lenne ha már más is látná a pocakom nem csak én, és ha már rugdosna. Persze annak is meglesz a hátrány mert a gyomorban és a vesében egy egy lábacska nem túl jó érzés. 13 hetes , első baba
2/3 anonim válasza:
ÓÓÓ, én már tűkön ülök, 16-17. hét határán vagyok éppen. Pici pocakom van már, de még semmit nem érzek :(
Nekem is első baba. Remélem 1-2 hét és érezhetem :)
3/3 liony20 válasza:
szijjasztok nekem amásodik babám és 18 hetes vagyok akinek még ez az első az valószínűleg csak a 20 hét környékén érzi meg a mozgást de én már 1 hete érzem a picikémet :) hasam már van de csak azért látszik meg mert ritka vékony alkatom van .. az első terhességemnél sem szedtem fel semmit csak a babámra. valószínű most is igy lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!