Vajon összejött?
Figyelt kérdés
Tegnap beszèdültem és 3 4 napja gyakran járok pisilni s olyan érzésem van néha h megjönne mèg kicsit szúrkál a hasamalja... Màr ám egy hetet késik de nèha szokott mèg most is kicsit forog a gyomrom...am múlt hó 26.án voltunk együtt a pàrommal s akkor volt az ovum is...sztetek sikerült? D mindenképpen vérzek ha beàgyozodott? S mikor csinálják tesztet??2013. máj. 14. 16:58
1/12 anonim válasza:
ha késik, akkor ma tökéletes lenne egy teszt:D
2/12 A kérdező kommentje:
:)))) izgatott vagyok de ha netán negatív...
2013. máj. 14. 17:06
3/12 anonim válasza:
nagyon megy a drukk. Egy teszt már biztos kimutatná.
De a 26-án volt ovud, akkor már esélyes, mert akkor meg kellett volna már jönnie, ha 14 napos a luteális fázisod.
4/12 anonim válasza:
Szia!Tünetek alapján simán lehetsz babás,de at biztosan csak a teszt mondja meg neked,mi sajna nem látunk beléd :-)Nekem is ezek voltak a tüneteim,mindkét lánykámnál.Ha jókor voltatok együtt,akkor igen,sikerülhetett.Nem kell ahhoz beágyazódási vérzésnek lenni,ritka az,akinek van...Nekem sem volt pl.egyszer sem...Csinálj egy tesztet holnap reggeli első vizeletből,és ne félj a csalódástól :-)Szorítok neked,és írd meg az eredményt majd!!!Tamy
5/12 A kérdező kommentje:
Rendben megírom mindenképpen h mi lett :)) remélem 2 csík fog megjelenni!!! pont gondoltam rá hogy 3 èvforduloi ajándék lenne páromnak ez a teszt ha pozitív lenne :))))
2013. máj. 14. 17:57
7/12 anonim válasza:
Nekem sem volt beágyazódási vérzésem! Viszont a cicifájdalomon kívül nekem semmi tünet nem utalt babára! A teszt segít!:)
9/12 A kérdező kommentje:
tegnap negatívat teszteltem de viszont ma is beszédültem meg émelyegtem.... lehet,hogy rossz a teszt?? x epilt használtam.
2013. máj. 18. 16:10
10/12 A kérdező kommentje:
ja s mikor belemártottam elöször a második csík az halványan megjelent de kb 2 perc után eltünt...
2013. máj. 18. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!