Ovulációs tesztet használók! Ajánlanátok nekem?
Megbízható kellene.
Egyenlőre fogamzásgátláskép, sajnos elveszítettük a babánkat így még egy darabig nem szeretném, ha újra 2 csíkos lenne a tesztem.
Melyik a jó?
Sok fajta és minőségű van, nem tudom melyiket vegyem?
10-15-20-25-ös érzékenységű lenne-e jó?
Vagy a 10 már túl gyenge?
Előre is köszönöm a segítségeket!
Köszi neked is !
Néztem már Őket is :)
És akkor ez, hogy működik, ha pozitív akkor van peteérés?
Meddig számít pozitívnak? nekem általában a 12-14. napon volt pé. akkor a 10. naptól kezdve számíthatok pozitívra akár?
Mennyire megbízható ezzel a fogamzás (ill. az elkerülése)?
Én hőmérőztem régen, azt kiváltja teljesen vagy a kettő együtt működik?
Nekem késői peteérésem van, ezt az ovuteszt és a hőmérő is bizonyítja.
Napról napra erősödik a teszt, 21. Napon erősebb a teszt csík mint a kontroll csík, akkor full pozitív :-) utána 24-36 órán belül van tuszőrepedés.
A fertinetről ha rendelek 25 db van egy csomagban +5terhes teszt. 3200 postával együtt és regisztrálni sem szükséges.
Üdv.
Ovutesztből a Fertinet.hu szerint: 25ml a normál és 20ml az érzékeny.
Ugyan ezt árulják olcsóbban a vaterán, amit küldtem is linket.
A terhestesztből van 10ml érzékenységű.
Én a vaterás 20ml-est ajánlom.
Nekem frankón megmutatta, hogy mikor van az ovulációm.
10. naptól teszteltem, 12. napon volt egyforma vonal, előtte utána, a második csík halványult.
Sőt, én használtam jóstesztként is, és a terhességet is kimutatta!
szerintem meggyőztetek!
Én egyenlőre védekezésképp használnám. A 20-as frankón megmutatja akkor az ovut és nem lesz esetleg besikerült baba belőle?
A 10-esen azért gondolkozom mert az elég érzékenynek tűnik, de az meg lehet fals eredményeket is mutathatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!