Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik naponta (max 2 naponta)...

Akik naponta (max 2 naponta) együtt voltak párjukkal, hányadik hónapban jött össze a baba?

Figyelt kérdés

Eldöntöttük párommal, hogy nem figyeljük a peteérést, nem hőmérőzünk, hanem menszesz végétől maximum kétnaponta együtt leszünk.

Kíváncsi lennék, hogy így kinek mikor jött össze a baba? :)

2009. okt. 1. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem az a lényeg hogy naponta vagy kétnaponta vagytok együtt. Mi próbáltuk mindenféle módozatban, naponta, kétnaponta egész hónapban, háromnaponta de már több mint egy éve próbálkozunk, de most hál' istennek kiderült, hogy mi a bajom. Ha minden rendben van nálatok, akkor elég pár alkalom is a lényeg hogy ovuláció körül legyetek együtt, ha meg valami gond van nálatok, akkor azon a gyakoribb együttlét nem segít.

2009. okt. 1. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kétnaponti illetve meghatározott együttlét ami nem önmagától jön, abba bele lehet fáradni, hiszen egy kötelező dolog lesz amit le kell tudni. Az is elég ha ovulációkor vagytok sűrűbben együtt.
2009. okt. 1. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én a tabi abbahagyását követő 3. hónapban estem teherbe két babával,a 3-kal pedig az 4. hónapban.Hőmérőztem és szinte naponta szerelmeskedtünk:)Nem volt kötelező,így esett jól:)Sok sikert:)))))
2009. okt. 1. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!