Emelkedett a HCG-m, de csak kicsit (=halvány + teszt). Bízhatok még a babában? Lombik után vagyok.
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 14:29
1/6 anonim válasza:
A halvány tesztből gondolod az emelkedett HCG-t?
2 hete nekem is volt egy halvány tesztem kedden, csütörtökön nagyon görcsöltem, és elkezdtem vérezni. A vérből 2 alatti HCG-t néztek, vagyis, már korábban elkezdett kilökődni. De biztosat senki nem mondott, csak azt, hogy most nem vagyok terhes!
Pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha erősödik akkor sikerült!! Szorítok!
2/6 A kérdező kommentje:
Orvosnál mértek vérből HCG-t és 9 lett. 30 fölött egyértelműen pozitív, 2 alatt egyértelműen negatív lenne.
2009. okt. 1. 15:00
3/6 anonim válasza:
szia!
Mennyivel vagy a lombik után, mert inszem után sem ajánlják a tesztelést mert a gyógyszerek amit kapsz, a beágyazódás elősegítése érdekében HCG-t tartalmaz így a teszt álpozitív eredményt adhat. Mikorra nem várod? VAgy már késik?
4/6 A kérdező kommentje:
Mára nem vártam. Ezek a gyógyszerek nem befolyásolják a HCG szintet. A doki mondta, hogy ez egy olyan "terhesség", amiből még bármi lehet.
2009. okt. 1. 18:24
5/6 anonim válasza:
Hogy alakult a dolog végül?
Nagyon szorítottam neked.
Én most kezdem a lombikot.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy :) Sajnos nem lett semmi, ez egy ilyen nagyon korai vetélés volt :( Sok sikert neked!!
2009. nov. 23. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!