Kismamák, anyukák, apukák, tapasztalat?
Nyugi, nem kell kapkodni, össze fog jönni! :)
Én azért azt mondanám, hogy várjatok amíg kiürül a fog gátló, azaz én 3 hónapot vártam és elkezdtem szedni a terhes vitamint az idő alatt is, amikor már hamarosan próbálkoztunk Vele. Bár a lányunk az első alkalommal összejött, de mindenki más. :)
Amire még figyeljetek szerintem az az őssejtlevétel. Nézz utána, szeretnétek e, látjátok e értelmét, stb.
(Mi levetettük)
A szülésznő és doki választás mielőbb, mert szinte minden nőnek fontos, h egy emberhez járjon és kialakuljon egy jó kapcsolat a szülésig, ne pedig idegennel kelljen olyan intim helyzetbe kerülnie.
A papírokban a kórházban is segítenek majd.
Figyeljetek még a terhesség alatt arra is, miket nem ehet, azaz pl nemes penészes sajt, méz, nyers hús, nyers hal, nyers tojásos étel, pl tiramisu!!
A szülés miatt pedig időben járjatok szülésfelkészítőkre és az sokat segít mindkettőtöknek.
jah és egy apróság. Ugyanolyan homogén szép háttérnél minden héten, vagy hónapban készüljön ugyanolyan pózban és akár ugyanabban a ruhában is fotó a kismamáról, később imádni fogjátok. Csináljatok sok képet, videót, és emléket!!
Boldog babatervezést és sok sikert,jó egészséget!!
Egy 16 hónapos Tündérke anyukája. :)))
Jaj nehogy már 3 hónap után orvoshoz rohanjatok! Az még semmi. 1 év után érdemes elmenni orvoshoz, addig meg no para.
Nekem az első lányom 11 hónap után jött össze spontán (már épp dokihoz akartam menni), a második pedig a 6. hónapban.
Utolsó! Szerintem felesleges... De ezen nem fogunk összeveszni, mindenki döntse el maga hogy már az elején vizsgálatokra akar-e menni vagy se. Ha nem olyan sürgős (pl életkor miatt), akkor szerintem érdemes kivárni az 1 évet.
Egyébként lehet hogy nektek is összejött volna a gyógyszer nélkül is, de mindegy is, az a lényeg hogy végül összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!