Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a műciciről?

Mi a véleményetek a műciciről?

Figyelt kérdés
Van már gyermekem szopiztatam sokaig meg sincs baja a cicimnek, vigan felveszek topot cicitarto nelkul is... Most a 20evesek koreben nagy divat... Ok vajon vallalnak igy babat? Nem szeretnek lavinat inditani, csak erdekel a velemenyetek. Tolem tavol all. Sosem csinaltatnam meg. Akkor oke ha van tobb gyerek es tenyleg szukseg van ra, bar akkor is inkabb a felvarras ami jobb lenne.
2013. máj. 13. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet szoptatni szilikonnal is,de ugyanugy megereszkedik,inkább utána érdemes megcsináltatni.
2013. máj. 13. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát én két gyerek után megcsináltattam, mert nulla cicim maradt a szopik után. Fellvarni? Nekem aztán nem lett volna mit. 20 évesen én is elítélem, akkor mi lesz később? De a gyerekvállalásban, szoptatásban nem akadály, ugyanis én most a 3. babót várom. Hogy mi lesz utána? Nem az a legnagyobb gondom, örülök, hogy újra van cicim, mert 36 évesen azért valljuk be, ez is fontos.
2013. máj. 13. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Mondjuk szerintem meltartónélkül nem illendő toppot felvenni, de mindegy.

Miért ne vállalnának babát. Én si megfogom csináltatni, igaz már van gyerekem, de már elötte is megakartam, mert még nagyobbat akarok.

2013. máj. 13. 22:11
 4/10 anonim ***** válasza:
T e most dicsekedsz? Sosem csinaltadnad meg, kiveve, ha szukseg lenne ra.... hat ehhez gratulalok!
2013. máj. 13. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:

meglátjuk,most tervben van ketteske,ha utána katasztrófa lesz a cicim,akkor megcsináltatom,talán...

Amúgy meg semmi extra a véleményem,attól,mert valakinek tetszik/van,nem lesz rosszabb vagy jobb ember..

Gyerekvállalás,szoptatás,legjobb példa Pamela Anderson..évekig szoptatta a gyerekeit....pedig aztán ott volt/van szilikon...

2013. máj. 13. 23:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Ajjjajjj felre ertesz, nem dicsekedtem... Tenyleg nem. Az h feltudok igy venni egy topot sztem nem ciki. Mint irtam sztem gyerek vallalas elott tokre nincs ertelme. Igen felvarras, ha van mit.. Arra ertettem.. Ha nincs mit es persze kell cici ugy ertheto.
2013. máj. 13. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
De baromi ciki így felvenni, mivel az egy dolog, hogy szép a formája, de az, ha figyel a csavargatni való az gáz.
2013. máj. 13. 23:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Letezik bimbo tapasz :) igy mar nem agaskodik az "ado vevo" :)
2013. máj. 14. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:

A szomszédom 90/D-s cicikkel rendelkezik, mégis felvesz melltartó nélkül felsőt, vagy csak egy topot a felső alá, ami nem tart semmit. Lóg is.

Nekem is nagy a cicim, sosem megyek melltartó nélkül sehová, mert engem frusztrál. De ha valakinek helyre kis cicijei maradtak, miért ne vehetne fel csak topot? Ha meg valakinek nem tetszenek az álló mellbimbók, az ne nézegesse más mellét, aztán nincs gond.

Próbálkozunk a második babóval, szóval még nem aktuális a téma, nekem nem szép a cicim, ha lenne rá pénzem, visszarakatnám az eredeti helyére. :D Szilikon nem kellene bele, mert van elég így is, de lehetne feszesebb.

2013. máj. 14. 08:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Én már lemondtam a mellemről. Nincs az a plasztika, ami ezt helyrehozza. Pedig aztán még szoptatni sem tudtam. De összement, és rálóg, szinte rásimul a hasamra. Ja és a bimbóudvar sem húzódott vissza, óriási maradt, szóval olyan tipikus beduin csöcs. :(
2013. máj. 14. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!