Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy kiszámítani h mikor...

Hogy kiszámítani h mikor vagyok termékeny?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék teherbe esni, azt hallottam h nem jo ha minden nap szexelek a párommal, mert lemegy a gyerek. Igaz lehet? Mikor vagyok a leg termékenyebb irjatok légyszi

2013. máj. 13. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Regisztralj a ciklus.hu-ra.. Vagy a tervezettbaba.hu-ra....ott nyomon kovetheted a ciklusodat.. 2naponta ajanlott hancurozni :) K.
2013. máj. 13. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A mindennapos szexet azért nem javasolják, mert kell egy nap, mire a férfi spermiumai újraérnek és eléggé energikusak lesznek. Az ettől "lemegy a gyerek" részt nem értem, semmi értelme. Sem le, sem el nem megy a gyerek a napi szintű szextől. A legtermékenyebb napok kb. a ciklus közepén találhatóak (papírforma szerint), de ez egyénenként eltérő lehet. Ha hónapokig próbálkoztok 2-3 naponta szeretkeztek és nem jön össze, érdemes ovulációs tesztet venned, és megnézned, neked mikor van.
2013. máj. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!