Hány mm-nél reped meg általában a tüsző?
Figyelt kérdés
Volt olyan, aki ovuláció környékén, mikor együtt volt a párjával, kissé fájt azaz oldala, amelyikben elvileg az érett tüsző van?
Vagy a szurkálás utalhat másra is? Igazából csak gy napig éreztem, másnap már nem.
2013. máj. 13. 12:55
1/9 anonim válasza:
Normál esetben 21-24 mm-es a tüsző repedés kor. Amit leírtál az pedig szerintem tipikus ovu fájdalomnak tűnik. Megy a drukk!
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. máj. 13. 13:24
3/9 anonim válasza:
Én is így jártam pont aznap voltunk együtt és nagyon éreztem még le is kellett álnunk egy fél percre!!Szoritok hogy nálatok is baba legyen!!:)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Nálatok sikerült a baba?
2013. máj. 14. 09:05
5/9 anonim válasza:
Szia!Még nem tudom nem teszteltem majd hétvégén:) Remélem igen :) evu tesztet nem használtam de két oldalt is vezetem a dolgokat és mind a két oldal a ciklus.hu és a tervezetbaba.hu ugyan azt mutatta szóval remény az nagyon is meg van:) Te mikor tesztelsz??
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg 1 hét múlva nem kellene megjönnie :)
Majd írd meg, h mi a helyzet Nálatok :)
Drukkolok!
2013. máj. 14. 10:31
7/9 anonim válasza:
Megírom majd!! Drukkolok én is neked!!:) A.
8/9 anonim válasza:
Szia!!Sajna nem jött össze de talán most!!!
Te hogy vagy??
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is megjött:(
De talán majd most:)
2013. máj. 24. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!