Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány mm-nél reped meg általába...

Hány mm-nél reped meg általában a tüsző?

Figyelt kérdés

Volt olyan, aki ovuláció környékén, mikor együtt volt a párjával, kissé fájt azaz oldala, amelyikben elvileg az érett tüsző van?

Vagy a szurkálás utalhat másra is? Igazából csak gy napig éreztem, másnap már nem.

2013. máj. 13. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Normál esetben 21-24 mm-es a tüsző repedés kor. Amit leírtál az pedig szerintem tipikus ovu fájdalomnak tűnik. Megy a drukk!
2013. máj. 13. 13:19
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. máj. 13. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is így jártam pont aznap voltunk együtt és nagyon éreztem még le is kellett álnunk egy fél percre!!Szoritok hogy nálatok is baba legyen!!:)
2013. máj. 13. 23:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nálatok sikerült a baba?

2013. máj. 14. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!Még nem tudom nem teszteltem majd hétvégén:) Remélem igen :) evu tesztet nem használtam de két oldalt is vezetem a dolgokat és mind a két oldal a ciklus.hu és a tervezetbaba.hu ugyan azt mutatta szóval remény az nagyon is meg van:) Te mikor tesztelsz??
2013. máj. 14. 10:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Nekem elvileg 1 hét múlva nem kellene megjönnie :)

Majd írd meg, h mi a helyzet Nálatok :)

Drukkolok!

2013. máj. 14. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Megírom majd!! Drukkolok én is neked!!:) A.
2013. máj. 14. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!!Sajna nem jött össze de talán most!!!

Te hogy vagy??

2013. máj. 23. 19:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem is megjött:(

De talán majd most:)

2013. máj. 24. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!