Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapra nem vártam és ma...

Tegnapra nem vártam és ma reggel teszteltem Medi-preg teszttel, ami - lett. Mikor teszteljek újra és mivel?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez már a sokezredik ilyen kérdés, de én még nem voltam ebben a helyzetben,mert az előző terhességemet rögtön kimutatta, igaz halványan. A hőm 36,9 és 36,8 között ingázik napok óta. Ez nem túl alacsony? Kiváncsi lennék, volt-e valaki, aki ugyanúgy járt mint én...
2009. okt. 1. 08:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ugy legyen szorítok nagyon. Én is nagyon sokat vártam, a tüneteknek én még nem is akartam hinni csak átsiklottam felette. Drukkolok
2009. okt. 2. 07:25
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm nektek a válaszokat!!!

Igen, tegnap délelőtt volt a kis vérpötty, mert erölködni kellett :( aztán kicsi barnás dolog, de azóta tényleg semmi, még nagyvécénél sem :) Kezdek reménykedni, remélem végre nem csalódok, mint eddig hónapról hónapra!!! Vasárnap reggel fogok tesztelni újra,ha addig így marad minden:))

(azért jóóó drága ennyiért az a teszt, úristen!!!)

2009. okt. 2. 09:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia 08:31 es vagyok. Mi lett az eredmény tudtál venni ilyen tesztet?
2009. okt. 5. 11:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Sajnos már nincs baba... :( merthogy volt.

Illetve lett volna...

(köszönöm kérdésed)

2009. okt. 5. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom öszintén.

Lehet durván hangzik de neki valamiért nem szabadott megmaradni sajnos, lehet nem lett volna egészséges. Új hónap új remények szorítok!

2009. okt. 8. 12:53
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért történik ez velem....

Az első baba, akit akartunk, rögtön sikerült... de a 9.héten meghalt. Azóta pedig egyszerűen nem akar jönni :((((

2009. okt. 9. 07:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Ismét Én vagyok. Orvosi segítséget kértél már? Ha még nem szerintem akkor lehet hogy kéne. Ha nem tud megmaradni benned az általában lehet a sárgatest hormon hiánya amit gyógyszerrel beállítanak. Nekem teherbe eséshez is gyógyszer kellett és nem is dolgozhatok, szülésig semmi megerőltetőt. Menjetek Orvoshoz az nem baj ha mind a kettőtöket is kitudnak vizsgálni. De mondom ez könnyen "beállítható" ha a sárgatest a gond nálad is. Majd nézem hogy írsz-e még ide
2009. okt. 9. 12:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, kértem, de mivel még csak idén próbálkozunk, azt hiszi kell időt adnia nekünk. Én nem így gondolom, mivel a korom is eléggé stresszel... Jövő hónapban kérek vizsgálatot,de ezt a ciklust még megvárom (ma vagyok a 10.napon) Köszönöm kérdésed, aranyos vagy:)
2009. okt. 11. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!