Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy meg fog jönni...

Terhesség vagy meg fog jönni megint?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2éve próbálkozunk h.babánk legyen. 3hónapig megjön 32 napra aztán 29-re, ebben a hónapban 14.nap éreztem h.van peteérésem aztán rá 4napra ugyan azt éreztem szóval nem is tudom eldönteni hanyadik dpo-n lehetek 8. vagy 12? Tegnap délután valami furát tapasztaltam amit eddig még soha. Hirtelen olyan fájdalom de nem görcsöt éreztem a méhemben és a bal petefészkem körül majdnem mint amikor megjön de 15perc múlva elmúlt. Lehet h.semmit nem jelentett csak megint meg fog jönni, azt mondják nem lehet érezni a beágyazódást ha még is az volt mikor érdemes tesztelni. Igazából nincs semmi tünet amiket írkálnak h.terhes tünet lehet viszont a menzesz tüneteim sincsenek sehol pedig ilyenkor már szokott. Talán még annyi h.olyan fura feszülést érzek a hasamban. Nagyon nem szeretném h.megjöjjön.
2013. máj. 10. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát, pedig ez lehet beágyazódás.

Én éreztem!! Pontosan a peteéréskor voltunk együtt a párommal, az ezt követő 7. napon éreztem a beágyazódást. Hasonlóan mint te az egyik oldalon, kis mensziszerű, de attól gyengébb valami, ami el is múlt kb. egy este alatt.

Én addig soha nem éreztem ebben az időpontban semmit, csak ekkor. Szóval meg lehet érezni, remélem neked is az volt:)

2013. máj. 10. 11:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy. Én már mindenbe kapaszkodok ami szokatlan és még nem fordult elő. Sok reményt már nem is fűzök a dologhoz mert minden hónap kudarcba fullad. Jövő hét szerdán lennék 32.napon és most vasárnap 29.-en. Tesztet nem merek csinálni inkább várok mert ha megjön akkor legalább nem szomorodok el a negatív teszt láttán.
2013. máj. 10. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:

szia!!

hát ez fura!! már mint az,hogy kétszer érezted az ovut! mert én is! csak én 5 nap különbséggel!!mert elvileg ma kellett volna megjönnie de ha az 5 nap csúszás számoljuk akkor meg majd csak 15-én!! most én se tudom hogyan is számoljak! én vérvételre megyek azért izgatott ,izgat a dolog!!

2013. máj. 10. 12:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia. Te is babát szeretnél? Én raktam föl kérdést h.2-szer volt pém vagy mi lehet de lehurrogtak és totál dilisnek néztek. Hát lehet h.megint elkiabáltam a kérdésem mert olyan ingerült lettem és feszült mint menzesz előtt. Már nem is tudom mit higgyek? Nem lehet h.amit második pének éreztél az már a baba? Teszt?
2013. máj. 10. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező: ha tőlem kérdezed igen babát tervezünk DE nem lehet babánk spontán!csak lombikkal!! na mindegy!! 3 napi vérvételre kell mennem!! hát én pont azon filoztam ,hogy pms tüneteket érzek vagy (esetleg mást) de inkább az első lesz szerintem!! tehát menszit érzem!!második válaszoló voltam!!2 ovu! ja és szerintem lehet vagy nem repedt meg a tüsző?? hát nem tudom!!
2013. máj. 10. 13:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos amit éreztem nem baba volt valószínű jelzett a testem h.meg fog jönni hamarosan. Mert ma már barnás a nyákom ma vagy holnap meg is jön szerintem. Ez az én formám lassan 2éve nem jön a baba én hülye meg még mindig bízok benne. Ez szörnyű!
2013. máj. 11. 08:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo! Elmeselem a mi tortenetunket es ezt sok helyen olvastam. Mindkettonknel minden rendben van. Minden honapban kidobtam egy valag penzt tesztekre.. Majd nem 2even keresztul. Aztan az utolso ilyennel azt mondtam kesz en nem akarom. Elegem van stb... Nem mertem a hot nem ovuteszteltem, fajdalmat ereztem de akkor direkt nem voltunk egyutt, csak miutan elmult. Utana sem figyeltem semmit, kozben ereztem h faj feszul nem erdekelt. Eljott a nem vart napja es nem jott sohasem kesett, meg mindig nem erdekelt ferjem kerdezte is h minden okes e mondtam igen ereztem a mindjart megjonokbol h meg fog jonni... Kb 6napja kesett akkor csinaltam tesztet de csak azert mert a parom hozott :) pozitiv lett. Ennyit szamitott h nem figyeltem a jelekre... Probald ki, pedig en is gorcsosen akartam ;) ezt elhiheted. Mondj le rola, ne akard es jon. 7 heten vagyunk. Kitartast es jon a gyumolcse :)
2013. máj. 11. 09:00
 8/9 A kérdező kommentje:
2év alatt már lemondtam róla párszor de akkor sem sikerült. Tegnap meg is jött én tuti meddő vagyok vmi miatt mert ha eddig nem jött össze már nem is fog. Nyáron 30 éves leszek és azt mondtam ha addig nem sikerül már nem is fog és nem is kell mert lassan öregasszony leszek. Nagyon szomorú vagyok. És erősen depressziós is.
2013. máj. 12. 07:31
 9/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező szinte majdnem ugyanabban a cipőben járunk mi is 2 éve próbálkozunk vagyis jobban mondva jövőhónapban lenne 2 éve... DE 4 napja késik persze nem merek örülni mert én is nagyon sokat csalódtam akár csak te.Már én is az utóbbi 3 hónapban fel adtam aztán az új ciklusban megint elkezdtem reménykedni de csak 2 hétig ment ez a lelkesedés. Készültem most is a mensire éppen uton voltunka párommal szóval nagyi bugyi meg minden :D mikor eljött a mensi előtti nap tudtam hogy görcsölni fogok nyugtalan leszek de semmi :O na mondom biztos csuszni fog egy napot hát ez a csuszás már eltart 4 napja :) nekem sincs semmi terhes tünetem kivéve hogy nem jött meg :) meg ami nálam havikor szokott jönni a pattanás és a hasmenés de az se jelentkezik :) csak tegnap óta görcsölgetek úgy mintha meg akarna jönni rohangálok eleget is emiatt a wc-re :)de még barnázásom sincs :) tarts még ki egy kicsit hátha neked is sikerülni fog :) még én se tudom hogy baba van de reménykedek :) nagyon nehéz napokon vagyok túl de még a ma éjszakát ki kell valahogy bírnom mert már emiatt 3 napja alig alszok és eszek is :( azt hinné az ember hogy ettől a nagy izgalomtól ugy fog menni a hasam minta folyó de hátha azért nem mert terhes hormonjaim nem engedik :) én drukkolok neked nagyon :)
2013. júl. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!