Ha minden hónapban kihagyok egy tablettát a fogamzásgátlóból (Yasminelle), mennyi az esélye, hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen valahogy egyet mindig elfelejtek.
Páromnak hiába mondom, nem akar más védekezési módszert választani, azt mondja, inkább jöjjön a baba. De én inkább még várnék vele.
22/L
2013. máj. 10. 07:14
11/12 anonim válasza:
Csak tapasztalatot tudok írni, én is nagyon sokszor elfelejtettem havi rendszerességgel, és nem lettem terhes(már nem szedek gyógyszert) de persze lehet, hogy ennek valami oka is van.
12/12 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele, hogy nincs 'konkrét' középidő, peteérés stb., de szerintetek ezt kell elmagyarázni a kérdezőnek vagy válaszolni a kérdésére? A válaszomban a nőgyógyászomtól hallottakat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!