Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25 éves fiú vagyok és a...

25 éves fiú vagyok és a barátnőm terhes lett, de meg akarja tartani a gyereket! Hogyan beszélhetném rá az abortuszra, nem vagyunk anyagilag se felkészülve?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 10:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
Hát... most erre mit mondjunk? Inkább nem mondok semmit..
2009. szept. 30. 14:40
 12/15 anonim válasza:
69%
Hol is kezdjem...úgy is rá ismer magára akire vonatkozik.......Szapulni, meg bíráskodni azt nagyon tudsz mások felett. Nekem is volt abortuszom, úgy estem teherbe hogy fenn volt a spirál és a megszakításra is odafigyeltünk...férjnél vagyok,sokat vártunk mi is a gyerekre, de mostanra van 2 gyönyörű gyerekem (2 éves, a másik 10 hónapos), de harmadszorra is teherbe estem, a védekezés mellett, sokáig vívódtunk mi legyen,de sajnos abortusz kellett hogy legyen a vége. Te gyilkosnak neveznél, de sokkal jobban bűnhődök lelkileg mint a valódi gyilkosok, és más aki megteszi is így érez csak nem ismeri el mert nem olyan személyisége, de senkit nem ítélhetsz el pár sor alapján.Te meg sem érdemled a gyermekáldást, arra nem gondoltál hogy valamit rosszul csinálsz az életben és ezért nem adatik meg neked a gyermek?????Tükörbe kellene nézni és elgondolkozni milyenné tudnád nevelni azt a gyermeket............
2009. okt. 1. 16:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekünk becsúsoztt a baba, és mi megtartottuk. Tükörbe tudunk nézni mindketten, amit rólad nem lehet elmondani. Bár ahogy látom te már bebeszélted magadnak, hogy helyesen cselekedtél, de az én, és sok más értelmes ember szemében te csak egy szánalmas féreg leszel, és ezt szerintem tudod is legbelül.
2009. okt. 1. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

16:19-es hozzászólónak: Én nem ítélkeztem senki felett, csak logikusan azt vetettem fel, hogy abortuszal kapcsolatos kérdéseket nem igazán ésszerű itt feltenni és itt megvitatni, mintahogy ezt a témás vallásos emberrel vagy pappal sem vitatod meg mert egyértelmű az álláspontja. Mindenki a saját életét fájdalmát érzi és ez alakítja a világnézetét dolgokban, egy a lényeg, hogy mindenki megbékéljen a döntésével és megbocsásson magának, mert amíg ezt nem teszi mindegy hogy ki, hogyan és hányan mondják, hogy helyesen cselekedett, ugyanannyi lesz aki azt mondja, hogy nem. Az viszont butaságra utal azt feltételezni, hogy valaki azért nem esik teherbe mert nem érdemli meg,(egészségügyi probléma nem annál jelentkezik aki rossz és ezért biztosan megérdemli) bezzeg te miután megölted a magzatod gondolom kiérdemelted ezt (hogy gyereked lehessen, és miért ilyenek érdemlik meg mint te? A buta emberek egyik ismérve hogy különbnek érzik magukat) és nem biztos hogy az a nő a jó anya aki rögtön teherbe is esik, főleg ha olyan sok ésszel van megáldva mint a nevezett hozzászóló.

2009. okt. 2. 13:25
 15/15 anonim válasza:
91%
16:19-es hozzászóló vagyok...nem kell féregnek nevezni kérdező, hisz 1 szó se hozzád szólt a komentben, csak magadra vetted ami nem rád vonatkozott.Végig olvastam az összes kérdést és választ, de már a 100.-ik után nem tudtam lenyelni,hogy sokan (mint a te kérdésednél is) a földig eltiporják a másikat anélkül, hogy ismernék a körülményeket és a végletekig ócsárolják a másikat.Amúgy nem mintha számítana számotokra mind a 2 terhességem veszélyeztetett volt, ott maradhatunk volna a műtő asztalon a gyerekeimmel, de mindent megtettem, hogy ne így legyen, és a 3. babám is nőtt volna a miomával 1ütt, de már nem mertem bevállalni.De itt az ember válaszokért tesz fel kérdéseket és nem azért, hogy megítéljék....csak sokan ezt másként látják....
2009. okt. 3. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!