Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rá merjek kérdezni vagy se?...

Rá merjek kérdezni vagy se? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Unokatestvéremmel jó kapcsolatban vagyunk.Az én lányom 6 hónapos ő 37 hetes állapotos.Sokszor elvetélt már.Mire idáig elért.Ma beszélgettem egy közös ismerősünkkel és ő azt hitte,hogy én tudok mindent az unokatesóm terhességéről.És véletlenül elszólta magát,hogy lombik baba akit vár most.Engem nem zavar,tiszta szívemből örülök neki,hogy végre sikerült nekik.De nekem ezt ő nem mondta,hogy ilyen módon lett terhes.Nem tudom,hogyan kérdezzek rá,hogy igaz-e.Nem tudom,hogy a közös ismerősünk igazat mondott-e nekem.
2013. máj. 9. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne kérdez rá, ha akarja utólag elmondja ha nem akkor nem. Nem számít semmit.
2013. máj. 9. 21:09
 2/12 Kerria ***** válasza:
Most őszintén...számít? Szerintem nem...így ne bolygasd. Egyszer lehet elmondja, de van olyan ismerősöm is aki szégyenli ezt a tényt. Ha esetleg ő is így van ezzel, akkor akár a kapcsolatotok is rámehet.
2013. máj. 9. 21:13
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem számít.Én tényleg örülök,hogy boldogok.Csak úgy gondoltam vagyunk olyan jó kapcsolatban,hogy ilyet meg tudjunk beszélni.

Nem hiszem,hogy ezt szégyellnie kellene ha így van.

Ezek szerint tévedtem és mégsem vagyunk ennyire jóban.

AZért ez rosszul esik.:(

2013. máj. 9. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd rá, semmi közöd hozzá. Miért esik rosszul? Te sem osztottad meg mikor hol és milyen pózban fogant a gyereked, mert az a magánügyed.
2013. máj. 9. 21:20
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem fogok rákérdezni.Erre hajlottam a kérdésem feltevése előtt is.Most pedig még jobban.

Nem hiszem,hogy ezen bármi szégyellni való lenne,hogy ilyen módon lett állapotos.

Egyébként erős a gyanúm,hogy ez csak kacsa mese...

Ezért gondoltam,hogy rákérdezek.

De nem akarom,hogy a kapcsolatunk rovására menjen..

2013. máj. 9. 21:23
 6/12 Kerria ***** válasza:
Jól teszed... emiatt ne ítéld el a kapcsolatotokat. Hidd el én sem értettem az ismerősömöt, hisz tényleg az a legnagyobb boldogság, hogy a kis élet végre a szíve alatt doboghat, és nemsokára a kezében tarthatja. Később mesélte el több embernek is, és rájött valóban nem 'szégyen' ez... de addig meggyőződéssel hitte, hogy ő nem is igazi Anya így mások szemében... Ha nála is ilyesmi lenne, akkor az megkárosítaná a kapcsolatotokat. Az is lehet, hogy csak nem volt még úgy alkalom, hogy komolyabban beszélgessetek...emiatt nem merült bele. Nem tudhatjuk... emiatt tudd és hidd, hogy semmit sem változott a barátságotok!
2013. máj. 9. 21:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Remélem idővel majd elmondja azért és elmondhatom neki,hogy ezen nincs mit szégyelleni ha így történt.
2013. máj. 9. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Van olyan aki a szüleinek sem mondja el. Valóban semmi szégyelni való nincs rajta, de sajna sok ember jön azzal, hogy azért nem jön mert nem akarjátok igazán, vagy majd jön ha akar, meg nem kell rágörcsölni, és akkor már sokan inkább el sem mondják, mert azthiszik ez szégyen. Én a 8. lombikomra készülök, abszolult nem szégyellem, sőt büszke vagyok arra, hogy egy kínlódást kibírtunk együtt, hogy van egy így fogant csodás fiunk.
2013. máj. 9. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem se kérdezd meg. tényleg sokan vagyunk akik női mivoltunkat megkérdőjelezzük ilyenkor.főleg nem egy olyannak mondjuk el akinek spontán babája van,már ne haragudj,nem bántásképp.csak a mi szemünkben ti vagytok a példakép,és rosz hogy nem vagyunk ugyanarra képesek,megbélyegezzük saját magunk,és azt hisszük más is ezt teszi. Persze aztán rajövünk h ez hulyeség. de ehhez sokaknak idö kell.ne vedd magadra a viselkedését.
2013. máj. 10. 13:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat.

Én egyáltalán nem ítélem el és nem bélyegezem meg azokat akik lombiknak köszönhetően esnek teherbe.

Így,hogy leírtátok a gondolataitokat,kezdem megérteni.

Köszönöm szépen.

Ha úgy gondolja majd elmondja.:)

2013. máj. 10. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!