Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkopia, petevezeték...

Laparoszkopia, petevezeték átjárhatóság kérdés?

Figyelt kérdés
Most volt laparoszkopia átjárhatósági vizsgálatom.Nagyon vártam mert azt hittem találnak valamit amiért évek óta nem jön a baba.De semmi minden a legnagyobb rendben.Akkor már nem is bizakodhatok babában?
2013. máj. 8. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
De bizakodhatsz! Nekem az egyik petevezetekem nem atjarhato, amelyik pedig atjarhato, azon az oldalon pedig sosem ert petem. Lombikot javasoltak, mert azt mondtak, hogy igy egy csoda lesz, ha teherbe esek. Es megis sikerult spontan. Ha nincs elzarodas, hormonjaid rendben, ferjednel is minden oke, akkor elobb-utobb sikerul. En lekattantam a temarol, hogy akkor majd kezdjuk a lombikot par honap mulva es utana egybol osszejott. En ra voltam gorcsolve barmennyire is azt hittem, hogy nem vagyok. Miota probalkoztok? Nekeunk 2,5 ev utan sikerult es mar 5 honapos nagylany. :D neked is lesz, majd meglatod!
2013. máj. 8. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
ne aggodj. Nálam sem találtak semmit,igaz nekem röntgenes kontrasztanyagos vol. De a vizsgálat utáni 2 ciklusban sikerült teherbe esnem. bár nem maradt meg,de legalább tudjuk hogy sikerülhet.az orvos szerint a vizsgálat megnyitott.Lehet egyébb ok is ami miatt most nem jön még össze,van még pár vizsgálat ami kideritheti.sok sikert.
2013. máj. 8. 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Az első párommal 4évig,mondjuk ott az exparommal voltak gondok.Mostani párommal 2éve és 3honapja próbálkozunk.Most várunk 3hónapot aztán meglátjuk mi lesz.Addig megpróbálok leszállni a témáról.Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 9. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!