Lehet beágyazódási tünet?
A párommal kb. 2 hete meg most hétfőn szeretkeztünk. Az alhasi részen furcsa érzésem van kicsit, mintha bizseregne. A másik furcsa dolog, hogy olyan, mintha bugyogna. Nem korog szinte folyamatosan csinálja és nem éhség miatt. Megszakításos módszerrel védekezünk, mert nem okozna gondot ha jönne a baba, de tudatosan nem tervezzük. A menzeszemnek 12.-én kell megjönnie. Ha esetleg a hétfői aktusból fogan baba is lehet érezni valamit vagy el marad a menzesz? 2 hónapja antibiotikumot szedtem és a gyógyszer bezavart egy kicsit a ciklusomba.
Csak bemesélem magamnak vagy lehet baba van a dologban? Van még valaki ilyen helyzetben?
szia!
Én csak a saját tapasztalatomat tudom Neked leírni:)
ez a bugyborékolás nálam akkor is mielőtt megjön és akkor is volt amikor terhes lettem és a nemvártat nemvártam:))
A bizsergés viszont most is van(késik péntek óta)és bugyborékolás is,és a kettő csak terhesség alatt volt anno:)most kiváncsian várom mi sül ki belőle:)
Drukkolok neked, hogy baba legyen:)
Akkor előfordulhat, hogy baba van a tünetek hátterében:) Nem tervezett igaz, de most már kíváncsian várom mi lesz:) Régóta szeretnék már babát de elkapkodni se szeretnénk a párommal:) Most már 3 éve leszünk együtt és az anyagi háttér is meg van lehet még kicsit korai lenni de ha jönni szeretne nem fogunk ellenkezni vele;) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!