Elmaradt mensi után két héttel délután 20as érzékenységű teszttel teszteltem. Negatív lett. Lehetek mégis terhes?
Figyelt kérdés
2008. jún. 16. 18:15
1/9 anonim válasza:
nem, 2 hét utrán már annyi hormont kell hogy termeljen a szervezeted hogy kimutatja. ha apróba csík ott volt akkor bizti nem.
2/9 anonim válasza:
hát szerintem sem,de mindenképp fordulj orvoshoz,nehogy véletlenül valami baj legyen.
3/9 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen fordulj orvoshoz! Két hét után szerintem még annak a tesztnek is ki kellene mutatnia a terhességet, amelyik igen alacsony érzékenységű!
4/9 anonim válasza:
semiképp nem baba. ha meg bemeséled magadnak a terheséget az sem jobb. lehet hogy most igen de ha később kiderül hogy mégsem baba akkor az mégroszabb. inkább menj dokihoz mert valoszinüleg nincs peteérésed és azért késik ennyit
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2008. jún. 16. 19:36
6/9 anonim válasza:
de azért nemkell izgulni mert nekem pont ez volt bár nemlett baba mert még peteérésem sem volt de a doki adott clostit és lett peteérés. szoval ha elmész dokihoz akkor ha nincs peteérés mert valoszinüleg neked sincs akkor ad clostit és lesz. sok sikert neked
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2008. jún. 16. 19:49
9/9 anonim válasza:
megint én vagyok. nekem 2 honapoja volt hogy 3 hetet késett. pedig ilyen nemvolt hogy ennyit késsen. és a doki aztmondta hogy vékony volt a méhnyálkahárty a azért nemjött meg. az pedig azért volt mert nemvolt pém. én is annyit teszteltem hogy csak na. már végén a pénzt is sajnáltam a sok tesztre. mikor negativ lett annyira kivoltam lelkileg. mivel már mi 18 honapja szeretnénk babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!