Péntekre nem várom, és eddig minden mensi előtt 5nappal elkezdett fájni a mellem most viszont semmi. Volt akinél ugyanez volt és végül baba lett?
Szia,az jó legalább nem vagyok egyedül:-)
Tegnap émelygett reggel a gyomrom, majd hányingerem volt, de ma már nincs. Viszont egy kicsit idegesít egy kicsit, hogy még miért nem fáj a mellem, úgy gondolom volt pém, mert volt nyákom a félidőben, bár tegnap is volt, ugyanolyan mint félidőben, úgyhogy most nagyon összevagyok zavarodva, de azért reménykedek hogy baba lesz.
Sziasztok lányok! Nekem is pont ugyan ez lett volna a kérdésem :)
Hétfőre nem várom és eddig minden mensim előtt egy héttel fájt a mellem. Most pedig semmi. Ereztem enyhe has szúrkát és a derekam is fáj.
Drukkolok nekünk! :)
Sziasztok! Velem is ugyan ez van, annyi különbséggel, hogy az én mensim már késik is 3-4 napja..
tegnap 20:05-ös mi lett az eredmény? :)
én most kicsit megijedtem, mert igazából annyit vettem észre, h "nem fáj a cicim, pedig mostanában kéne megjönnie", aztán ma utána néztem és rájöttem, hogy jaaa már meg kellett volna jönnie.. szóval holnap csinálok tesztet.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!