Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok biztos nem mutat még...

Lányok biztos nem mutat még ilyenkor semmit a teszt?

Figyelt kérdés
5 nap múlva nem várom.Viszont 2-3 napja leszakadnak a melleim,időnként nagyon fájnak és mag vannak duzzadva.A reggeli hőm is 3 napja 36,9.Az étvágyam amúgy is jó de most?Tegnap mensis fájdalmaim voltak.Hát vettem ma teszteket.A medi lab halvány 2 csíkos,de mint olvastam nem megbízható,a Clear Blue -.Tényleg túl korai még ilyenkor a tesztelés?Igaz sajnos nem tudtunk sokat együtt lenni de peteérésemkor pont igen.Véleménytek?
2009. szept. 29. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

A 2 csík, az annyi, akkor is ha halvány!! Én is így voltam, még meg sem kellett volna jönnie és már pozitív volt a teszt! Szerintem ezt egy nő megérzi! :) Ha 5 nap múlva nem jön meg, tesztelj még egyszer. Én egyébként a Gábliellt ajánlom.

Egyébként nekem akkor szoktak fájni a melleim, mielőtt megjön és épp ez volt gyanús, hogy akkor nem fájt. Most 20 hónapos a picurkám.

2009. szept. 29. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
a clear blue tényleg megbízható, de nem a legérzékenyebb teszt. csinálj holnap vagy holnapután is egyet. elvileg már nem korai, hogy mutassa a teszt, de még nem is baj, hogy a CB negatív lett.
2009. szept. 29. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is vasárnapra nem várom. Már nagyon türelmetlen vagyok, olyan lassan telnek a napok. Nem merek tesztelni, mert a múlt hónapban is csalódnom kellett. Kész vagyont költöttem tesztekre, és mind neg lett, és 1 hét késés után meg is jőtt. Most sokkal ovatósabb leszek, de nagyon nehéz kibirni. Érzékenyek a cicik, meg fájdogál a hasam is. Kiváncsi leszek mi lesz az eredmény. Drukkolok neked, mielőbbi babavárást, remélem összejön.
2009. szept. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!