Csak odaképzelem a 2. csíkot, vagy ti is láttok ott valamit?
2013. máj. 6. 12:29
11/18 anonim válasza:
Ez annyira egyértelműen EGY csík, nem is értem mit lehet ezen második csíknak nézni.
12/18 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem értem, hogy ilyen "hangvételű" választ minek írsz ide? A többiek is azt mondták, hogy negatív, mégis normális stílusban. Egyébként meg leírtam, hogy mit láthattam, illetve láthattunk az egyik válaszolóval csíknak.
2013. máj. 6. 12:49
13/18 anonim válasza:
Szia szerintem egy csik de probáld meg holnap...
Nekem is a 15 napon mutatta ki nagyon halványan alig lláthatóan....és utánna erősödött ..
de a kép nem adja vissza azt amit te látsz!
Csinálj minden nap egyet!
Remélem baba megy a drukk!
14/18 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Külön figyelmedbe ajánlom a 10-es és a 11-es választ.
15/18 anonim válasza:
Csak egy csík.
A második csík csak száradási csík. Ott kellene reagálnia a tesztnek. :( Ebbe én is néhányszor belefutottam, megesik. Sajnálom.
16/18 A kérdező kommentje:
14-es mostmár igazán takarékra tehetnéd magad! Nem azért tettem fel a kérdést, hogy mindenki azt írja, hogy igen, ez pozitív. Annyi intelligenciád sincs, hogy normálisan válaszolj? Ha nehezedre esik, akkor inkább ne is írj semmit!
Többieknek köszönöm a választ!
2013. máj. 6. 13:19
17/18 anonim válasza:
Tesztelj holnap is! Tudom milyen érzés hogy milyen az mikor már gúvad a szemed hogy hátha látsz valamit a teszten! :D Én is és nagyon sok más nő is ezt csinálja,akinek nem úgy jön össze a gyerek hogy csak ránéznek és kész.... :) És mindenki olyan kérdést tesz fel erre az oldalra AMILYET AKAR!Néhányan kicsit sokat képzelnek magukról hogy rendezgetik itt a sorokat mintha ők lennének a moderátorok!
18/18 sarah23 válasza:
sajnos 1 csík,,,hátha lesz még belöle vmi megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!