Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt még valaki aki több...

Van itt még valaki aki több mint 5 éve vár első kisbabájára?

Figyelt kérdés
Mi majdnem 7 éve várunk első babánkra. Kezdek már teljesen bekattanni. Ti hogy bírjátok?
2013. máj. 6. 12:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, ezt én sem nagyon értem, bekattanás helyett már régen cselekedni kellett volna, nem magunkat sajnáltatni. És 7 év alatt annyira jutottatok, mint más fél év alatt.
2013. máj. 6. 20:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a marha nagy megértést és segítő készséget!!!
2013. máj. 7. 12:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem bántásból írtuk ezt csak fura hogy eddig vártatok! Annyi lehetőség vizsgálat van már! Nagy valószínűséggel már rég lehetne babátok ha elmentek egy meddőségi központba és nem egy hozzá nem értő nőgyógyásznál várjátok a csodát!
2013. máj. 7. 15:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, akik itt olyanokat írnak, hogy más fél év alatt jut el oda, ahova ők 7 év alatt azok végig járták-e ezt az utat. Nekünk is 6 évig tartott, pedig nem volt nagy gond. Egyáltalán nem igaz, hogy gyorsan lehet haladni a vizsgálatokkal. Így utólag könnyű azt mondani, hogy hamarabb kellett volna meddőségi szakemberhez fordulni, de nálunk mindig volt valami, ami miatt igenis jogosan vártuk, hogy ha az rendbe jön, akkor fog jönni a baba. Így jártunk nőgyógyászhoz, majd más szakorvoshoz, végül a Kaáli Intézetben segítettek.
2013. máj. 7. 15:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen! Meg mindenkinek aki átérzi a problémámat.
2013. máj. 8. 09:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem bántani akartunk, csak jobb, ha nem a csodára vársz, és a kezedbe veszed a sorsotokat, és nem hagyod magad, hanem addig mész, amíg ki nem derítik, hogy mi a gond, és tesznek is ellene. És ha egy orvos legyint, keress fel másik hármat, menj meddőségi központba, hajrá!!
2013. máj. 11. 06:24
 17/18 anonim ***** válasza:
igaza van az előzőnek, sajnos sok orvos nem törődik vele, vagy azt mondja semmi bajod közben meg egy másik rájön hogy mégis. Ez már semmiképp nem nőgyógyászra tartiozik hanem meddőségi szakemberre.
2013. máj. 11. 10:26
 18/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem tudom el olvassa-e még valaki, de végre meg van mi a bajom. Reverz T3 szindrómám van, így hiába szedtem a letroxot és hiába tűnt úgy, hogy jó a TSH-m a pajzsmirigyem továbbra is alul működik. DE juni 3.-án megkapom az új gyógyszert és a dokim szerint 5-6 hónapon belül rendbe fogok jönni és spontán teherbe tudok majd esni. Végre valami biztató! Most megint tele vagyok reménnyel!

Mindenkinek köszönöm a válaszát! Tudom, hogy igazatok volt, hogy nem a dokikra kell hallgatnom, hanem a sarkamra kell állnom, csak kicsit rosszul esett. De ti is jó tanácsot adtatok! Még egyszer köszönöm!

2013. máj. 17. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!