Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt még valaki aki több...

Van itt még valaki aki több mint 5 éve vár első kisbabájára?

Figyelt kérdés
Mi majdnem 7 éve várunk első babánkra. Kezdek már teljesen bekattanni. Ti hogy bírjátok?
2013. máj. 6. 12:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lombikon voltatok már?
2013. máj. 6. 12:10
 2/18 anonim ***** válasza:
:-( sajnálom :-( mi a második babára vártunk 8 évet. Az első baba az első hónapban megfogant, a másodikkal akkor kezdtünk próbálkozni, amikor 3 éves volt a lányunk. 8 év, 6 orvos, 3 megyéből. Végül az Sztk-ban egy éppen ügyeletes orvos mondta ki, hogy hátrahajló a méhem, próbálkozzunk így és úgy. Második hónapban sikerült, azóta megszületett a fiunk is! :-) ne add fel, én egyszer idegileg összeroppantam, 2 hét kórház, akkor megfogadtam, hogy ezt nem tehetem meg! Sok sikert kívánok nektek!!!!!
2013. máj. 6. 12:15
 3/18 anonim ***** válasza:

Mi 4 évnél tartunk bár az elmult 1,5 évben nem ez volt a középpontban nem jártam orvoshoz meg ilyenek de természetesen nem védekeztünk és ha akart jöhetett volna. Most indul újra élesben a dolog. Pár hete elkezdtem az aviva tiornát amiben most nagyon bízok. Egyébként én PCOS vagyok, enyhe Ir-rel. Se inszeminációm sem lombik nem volt. Ha 2-3 hónap alatt nem hoz sikert az aviva akkor újra elmegyek a meddőségibe és neki kezdünk a kezeléseknek. Szerencsére én elég jól viselem az egészet, persze sokszor van bosszantó dolog meg hogy kik esnek teherbe stb de tudom hogy nekünk is lesz babánk. nekem inkább azt kellett feldolgozni hogy nem lettem huszonévesen Anyuka én korán akartam 25 körül a 26 simán összejöhetett volna ha rögtön sikerül. Sajnos nem igy lett. Addig is tartalmasan éljük az életünket sokat utazgatunk és sok közös élmény van. A másik hogy hsizek benne hogy mindennek meg van az oka (természetesen ez nem vogyasz). Valamilyért nekem ez az amiért meg kell szenvedni. Az más kérdés hogy én egész kislánykoromtól csak erre vágyok, mindig is anya akartam lenni, nem értdekelt sem a karrier se semmi. Én nem is fogok visszamenni dolgozni nagy valószinüséggel, hanem háztartásbeli leszek ha megengedhetjük magunknak.

Van több ismerősöm akiknek sok év után sikerült vagy még vár rá. Egyik ismerős házaspár több mint 8 évnél tart. 2,5éve jelentkeztek örökbefogdásra. 1 Hónapja kaptak egy 3 napos újszülöttet. Már ők hozták haza a kórházból. nagyon boldog és továbbra sem tettek le a saját babáról sem, de persze igy már sokkal könnyebb. Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez?

Van egy másik barátnőm nekik 5 év várakozás után sikerült az első lombik. Az elötte lévő inszeminációk mind sikertelenek voltak. Ti hol tartotok kezelésekben? Mi probléma?

2013. máj. 6. 12:20
 4/18 A kérdező kommentje:

1. nem voltunk még lombikon.

2. Gratulálok a kicsikhez! Köszönöm a biztatást!

3. A párom örökbe fogadásról hallani sem akar. Mi rengeteg orvoson és vizsgálaton vagyunk túl. Sajnos csak 2 hónapja derült ki, hogy pm alulműködésem és enyhe IR-em van. Már volt 2 sikertelen stimulációm, meg 1 sikertelen inszem. Most ott tartunk, hogy ha szeptemberig nem jön a baba akkor megyünk újra inszemre.

2013. máj. 6. 12:48
 5/18 anonim ***** válasza:
Akkor azért elég türelmesek vagytok ha ennyi év alatt csak ennyi kezelés és vizsgálatotok volt. Örülj neki hogy meg van a baj, ezek mind oylanok amiket lehet kezelni és akkor szinte mindnekinek sikerül a baba. Ez ennyi év alatt hogy nem derült ki?
2013. máj. 6. 12:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Kicsit sem vagyok türelmes! Csak ha az orvos nem csinál semmit akkor én nem tehetek semmit!A marha okos nőgyógyászok szerint nem kell semmilyen vizsgálat, mert fiatal vagyok és egészséges. Ezt hallgattam majdnem 5 évig. Ebből lett elegem és csak ezek után sikerült egy olyan dokit találni aki hajlandó volt elkezdeni a kivizsgálásokat. Ő 9 hónapig próbálkozott utána küldött át Szegedre inszemre, akik javasolták az endokrinológiai kivizsgálást a sikertelen inszem miatt. Na most itt tartok.
2013. máj. 6. 13:29
 7/18 anonim ***** válasza:
A leendő apuka eredményeivel minden rendben van?
2013. máj. 6. 14:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen, a párom eredményei tökéletesnek mondhatóak.
2013. máj. 6. 14:54
 9/18 anonim ***** válasza:

Gondoltam biztatlak kicsit!

Mi már 6. éve "próbálkozunk". Volt ebben már majdnem minden.

Az orvosok sok kellemetlenséget okoztak, műtéti vizsgálatok minden. Egy sikeres lombik (ikerterhesség), aminek a hatodik hónapban vége lett.

Azóta eltelt megint több mint másfél év. Kezdtük a következő lombikot. 6 fagyi babával, amiből egy sem ébredt fel :) A doki azt mondta nem is emlékszik, hogy volt e ilyen, hogy 6-ból egy sem.

/Sok sok ima volt a háttérben.---> ezt fontos megemlítenem, mert azok az imák olyan dolgokat tartalmaztak, amiket most újragondolva minde megvalósulni látszanak. :)/

Szóval azért nem ébredtek fel HISZEM, mert akkor már terhes voltam, SPONTÁN ---> AMIRE AZ ORVOS AZT MONDTA AZ LEHETETLEN.

SZÓVAL, NE ADD FEL SOHAAAAAAAA!

SOK SIKERT!

2013. máj. 6. 18:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Ennyi év után már rég nem enőgyógyásszal és endokrinológussal kéne bajlódni hanem felkeresni egy meddőségi központot. enegem is akart stimulálni a nőgyógyász de nem engedetem neki szerencsére. AMire mondta hogy nem lehet a bajom, pont az a bajom és feleslegesen stimulálgatott volna. Könyörgöm a gyerek csinálás nem a nőgyógyászokra tartozik hanem a meddőségi szakorvosra. Nem véletlenül vannak meddőségi intézetek.
2013. máj. 6. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!