Hanyadik probálkozásra jött össze a baba?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 21:00
21/34 anonim válasza:
1.elsőre
2.most a harmadik hónapunk, remélem összejön minél előbb
Kedves kérdező Ti mióta próbálkoztok? Első baba lesz?
22/34 anonim válasza:
Az 1. egyszeri alkalommal. A másodikkal ez a második próbálkozós hónapunk :) 16-án nem kellene megjönnie. Szorítok magunknak csajok!!!
23/34 A kérdező kommentje:
2. bab,az elsö pàr honap proba utàn semmi aztàn kis szünet utàn elsöre ... most még ez az elsö proba volt a màsodiknàl :)
2013. máj. 9. 21:21
24/34 anonim válasza:
Szia :) Én vagyok aki ugymond 16-ra nem várja. Nekem semmi elöjele nincs. Semmi hasszurka semmi barnázás,sem mellfájdalom.. ami másoknál szokott lenni. Sokat olvastam már itt,hogy mindenki érzett valamit elötte. Én az elsö babámnál aki már lassan 10éves,akkor sem éreztem semmit. Szerinted törvényszerü,hogy érzzed? te most mikorra nem várod?Dius
25/34 A kérdező kommentje:
18 körülre nem vàrnàm én az elsönél teszt negativ de hànytam és annyira fàjt a mellem h nem tudtam hason aludni azt hozzàteszem 34 hétig hànytam :/ most még semmi jel...
2013. máj. 10. 13:00
26/34 anonim válasza:
Minden csajnál máshogy működik ez...bújjuk ezeket a fórumokat,figyeljük a jeleket magunkon és lehet most pont mi leszünk az a pár százalék,akiknél semmi jele nem lesz a babának :)én nem fogok tesztelni elötte eldöntöttem :) dius
27/34 A kérdező kommentje:
Aki nek vàrja hogy áll?
2013. máj. 15. 11:45
28/34 anonim válasza:
Szia. nekem még semmi jel a mellfeszülésen kívül :)dius
29/34 A kérdező kommentje:
na megnéztem a naptárba nekem holnap kéne megjönnie de multhonapban 30 napra jött meg :( igy ha most is akkor még várhatok pedig mindig szabályos 28 naposom volt .... am teszteltem az negativ lett de még bármi lehet :)
2013. máj. 16. 12:10
30/34 anonim válasza:
SZia 18-19 es vagyok..)
Jelentem a 2. is első probálkozásra összejött..)
Most teszteltem egy + at!El sem hiszem nem tudom hogy sirjak vagy nevessek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!