Ma csináltam még egy tesztet, de nem tudtam időben meg nézni csak 3 óra múlva és pozitív volt. Vajon valós eredményt mutatott?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 10:54
11/17 anonim válasza:
Attól is függ milyen az a csík mert ha tényleg ez a fény felé megdöntve tartom látszik, másképp nem ill. fehér alap előtt mintha lenne ott vmi az se ugyanaz mint az egyértelmű rózsaszín második csík. Ez utóbbinál erősen reménykednék.
12/17 anonim válasza:
Szerintem is. Az eros, szines csikra nem lehet mondani, hogy szaradasi. Ha nagyon halvany, esetleg szine sem egyertelmu, akkor azert ne eld bele magad.
13/17 anonim válasza:
lehet hülyének néztek de én megtartottam mindkét pozitív tesztemet a fiam és lányom után ami már 6 és 2 évesek és még mindig ott a két piros csík.
14/17 anonim válasza:
Jót nevettem azon, aki azt írta, hogy 3 óra múlva tilos megnézni, mert nem valós az eredmény...:D Én minden gyerekemmel megőriztem a teszteket, a legnagyobb 13 éves...:) Ha pozitív, az 3 óra múlva is pozitív...:) Ha negatív, akkor 3 óra múlva is az..:)
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nagyon örülök neki, hogy 3 óra múlva is azt jelenti, hogy terhes vagyok.
2013. máj. 6. 11:44
16/17 anonim válasza:
Vagy mégse pozitív, a szellemcsík mond neked valamit? Vagy száradási csíknak is nevezik. Megszárad rajta a pisi, és fals pozitívat mutat. Örülök, hogy jót nevettél...
17/17 anonim válasza:
Mi lett az eredmény?? Csináltál új tesztet? Kíváncsi vagyok, hogy mi lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!