Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma csináltam még egy tesztet,...

Ma csináltam még egy tesztet, de nem tudtam időben meg nézni csak 3 óra múlva és pozitív volt. Vajon valós eredményt mutatott?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 10:54
1 2
 11/17 anonim válasza:
Attól is függ milyen az a csík mert ha tényleg ez a fény felé megdöntve tartom látszik, másképp nem ill. fehér alap előtt mintha lenne ott vmi az se ugyanaz mint az egyértelmű rózsaszín második csík. Ez utóbbinál erősen reménykednék.
2013. máj. 5. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Az eros, szines csikra nem lehet mondani, hogy szaradasi. Ha nagyon halvany, esetleg szine sem egyertelmu, akkor azert ne eld bele magad.
2013. máj. 5. 19:10
 13/17 anonim ***** válasza:
lehet hülyének néztek de én megtartottam mindkét pozitív tesztemet a fiam és lányom után ami már 6 és 2 évesek és még mindig ott a két piros csík.
2013. máj. 5. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
Jót nevettem azon, aki azt írta, hogy 3 óra múlva tilos megnézni, mert nem valós az eredmény...:D Én minden gyerekemmel megőriztem a teszteket, a legnagyobb 13 éves...:) Ha pozitív, az 3 óra múlva is pozitív...:) Ha negatív, akkor 3 óra múlva is az..:)
2013. máj. 6. 08:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nagyon örülök neki, hogy 3 óra múlva is azt jelenti, hogy terhes vagyok.
2013. máj. 6. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Vagy mégse pozitív, a szellemcsík mond neked valamit? Vagy száradási csíknak is nevezik. Megszárad rajta a pisi, és fals pozitívat mutat. Örülök, hogy jót nevettél...
2013. máj. 6. 11:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?? Csináltál új tesztet? Kíváncsi vagyok, hogy mi lett! :)
2013. máj. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!