Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon túlstimulált a closty?...

Vajon túlstimulált a closty? 6-dik naptól van mindjártmegjön érzésem.13. napon vagyok.

Figyelt kérdés
Másfél éve szültem, azóta mindig érzem a peteérést a 11. napon. Ez volt az első clostys hónapom, de még most a 13. napon is érzem, ált. esténként. Hogy miért ezt a gyógyszert kaptam, egyrészt hosszú, másrészt nem tudom...
2013. máj. 4. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
gondolom nézi 2 naponta uh-val a peteérést hány tüsződ lett? mi az, hoyg nem tudod miért kaptad?
2013. máj. 4. 22:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Azért kaptam gyógyszert, mert szoptattam és tesót szeretnénk és januárba gond volt a beágyazódással (vagy ki tudja), nehezen megjött, erősen görcsöltem, összes terhességi tünet megvolt, teljesen kitisztultam, ezért februárban a doki vékony méhnyálkahártyát látott (ekkor látott először, januárban nem voltam, nem volt pozi tesztem stb stb...)nna, és a lényeg, hogy ő azt hiszi, hogy nincs peteérésem, de mondtam neki, hogy van! Nos, ő mégis úgy döntött, h próbáljuk meg clostyval, mert ugye sokmindent csinál a closty...meg én csak érezhetem a peteérést, de attól még nem biztos, h tényleg van- ilyesmi lehet a doki gondolatmenete.... És nem, nem nézi uh-al, csütörtökönként rendel, majd ezen a héten elmegyek. De kaptam tejelapasztó szert is (későbbiekben...) ezt most is szedem, tán az kavar be nálam? Vagy a kettő együtt?

Amit leírtam egy csomó kérdést vet fel és mindennek a megkérdőjelezését és eltereli a kérdésemről a figyelmet.

2013. máj. 4. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Először is keress egy másik orvost, mert a tied nem normális. Clostyt tilos előzöetes hormonvizsgálatok nélkül felírni és azokból egyből ki is derülne, hogy van e peteérésed, simán a szoptatás abbahagyása is bekavarhat.

A closty nem játék szer komoyl mellékhatásai lehetnek és így minden indok nélkül tilos felírni. Ha valaki szedi annak pedig renszeres uh ellenőrzést kell csinálnia adott ciklusban.

2013. máj. 4. 23:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Ááá, tényleg bonyolult az egészet leírni. Most hagytam abba a szoptatást. Vagy ezt értetted? Mindent dátumoznom kéne már...

Ha most nem lesz baba, biztos nem szedem be köv. hónapban a clostyt, de azért csak érdekel most mi zajlik bennem... :-)

Sztem korai peteérést csinált, meg még valamit... de arra nem jövök rá..

2013. máj. 5. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:

De a dokid akkor is hibásan kezel. Miután abbahagytad a szoptatást még hónapokig tarthat míg helyre állnak a hormonjaid, de nem is tudja milyenek mert nem nézte őket.

Lehet akár túlstimuléció is, illetve clostítól nőhet hatalmas cisztád is, ezért kell a rendszeres uh kontroll.

2013. máj. 5. 00:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, végülis igazad van....

Sajnos nagyon sok doki csak úgy felírja, ha nem jön a baba..

2013. máj. 5. 09:00
 7/10 anonim ***** válasza:
hát igen, pedig nem játék szer. Mikor énnkaptam anno, volt hormonvizsgálat elötte, rendszeresen jártha uh-ra így időben kiderült, hogy lett tőle egy hatalmas cisztám.
2013. máj. 5. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Velem is szinte ugyanez történt. Szoptatást abbahagytam, elmentem dokihoz és felírta a clostyt. 3 hónapig szedtem, én korán már görcsölgettem, volt, hogy 3 pete és érte egyszerre. Nem lettem babás. Aztán kértem, hogy nézzük meg a hormonokat, különösen a szoptatós hormont a prolaktint. És kiderült, hogy az volt nagyon picit emelkedett és ezért nem fogant meg a clostys hónapokban a baba. Kaptam rá gyógyszert ami nem hormontartalmú és ezt követően az első hónapban babás lettem, most 1 éves a kisfiam.
2013. máj. 15. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
A clostytól pontosan ezt éreztem én is.Követtek UH-n,minden rendben volt.Inkább ezt a gyógyszer egy kellemetlen mellékhatásának nevezném.Ne hagyd magad rémisztgetni,sztem inkább az orvosnak higgy. :)
2013. máj. 15. 16:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is kaptam gyógyszert a magas prolaktinra.

Azóta is fájdogál esténként a hasam és sokszor hidegnek érzem, első babánál is így éreztem. Mostmár lassan kiderül mi van velem.

Doki februárban vizsgált, nincs mit elhiggyek neki... Februárban meg nem tudja megállapítani, h januárban elvetéltem-e, csak annyit látott, h vékony a méhnyálkahártya. Vagy nem tudom mire érted kedves utolsó, ami írtál. Nekem ez jutott eszembe válaszul. Nehéz írásban beszélgetni. :-/

2013. máj. 15. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!