Vajon túlstimulált a closty? 6-dik naptól van mindjártmegjön érzésem.13. napon vagyok.
Azért kaptam gyógyszert, mert szoptattam és tesót szeretnénk és januárba gond volt a beágyazódással (vagy ki tudja), nehezen megjött, erősen görcsöltem, összes terhességi tünet megvolt, teljesen kitisztultam, ezért februárban a doki vékony méhnyálkahártyát látott (ekkor látott először, januárban nem voltam, nem volt pozi tesztem stb stb...)nna, és a lényeg, hogy ő azt hiszi, hogy nincs peteérésem, de mondtam neki, hogy van! Nos, ő mégis úgy döntött, h próbáljuk meg clostyval, mert ugye sokmindent csinál a closty...meg én csak érezhetem a peteérést, de attól még nem biztos, h tényleg van- ilyesmi lehet a doki gondolatmenete.... És nem, nem nézi uh-al, csütörtökönként rendel, majd ezen a héten elmegyek. De kaptam tejelapasztó szert is (későbbiekben...) ezt most is szedem, tán az kavar be nálam? Vagy a kettő együtt?
Amit leírtam egy csomó kérdést vet fel és mindennek a megkérdőjelezését és eltereli a kérdésemről a figyelmet.
Először is keress egy másik orvost, mert a tied nem normális. Clostyt tilos előzöetes hormonvizsgálatok nélkül felírni és azokból egyből ki is derülne, hogy van e peteérésed, simán a szoptatás abbahagyása is bekavarhat.
A closty nem játék szer komoyl mellékhatásai lehetnek és így minden indok nélkül tilos felírni. Ha valaki szedi annak pedig renszeres uh ellenőrzést kell csinálnia adott ciklusban.
Ááá, tényleg bonyolult az egészet leírni. Most hagytam abba a szoptatást. Vagy ezt értetted? Mindent dátumoznom kéne már...
Ha most nem lesz baba, biztos nem szedem be köv. hónapban a clostyt, de azért csak érdekel most mi zajlik bennem... :-)
Sztem korai peteérést csinált, meg még valamit... de arra nem jövök rá..
De a dokid akkor is hibásan kezel. Miután abbahagytad a szoptatást még hónapokig tarthat míg helyre állnak a hormonjaid, de nem is tudja milyenek mert nem nézte őket.
Lehet akár túlstimuléció is, illetve clostítól nőhet hatalmas cisztád is, ezért kell a rendszeres uh kontroll.
Igen, végülis igazad van....
Sajnos nagyon sok doki csak úgy felírja, ha nem jön a baba..
Én is kaptam gyógyszert a magas prolaktinra.
Azóta is fájdogál esténként a hasam és sokszor hidegnek érzem, első babánál is így éreztem. Mostmár lassan kiderül mi van velem.
Doki februárban vizsgált, nincs mit elhiggyek neki... Februárban meg nem tudja megállapítani, h januárban elvetéltem-e, csak annyit látott, h vékony a méhnyálkahártya. Vagy nem tudom mire érted kedves utolsó, ami írtál. Nekem ez jutott eszembe válaszul. Nehéz írásban beszélgetni. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!