Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek milyen a görbém?

Szerintetek milyen a görbém?

Figyelt kérdés
PCOS, IR-es és PM alulműködéses vagyok! Letrox 50-et szedek és Meforal 500mg-ot 3*1-et. Nagyon hosszúak és rendszertelenek a ciklusaim! Most is nagyon sokára jött meg és nagyon sokáig is véreztem. Gondoltam elkezdek hőmérőzni, hogy lássam van-e peteérésem. Most még nem szeretnénk babát, de hamarosan igen, ezért szeretném rendbehozni a ciklusomat, pé-met. Szerintetek normális a ciklusom idáig? Ez az ugrálás nem jelent rosszat?Ja, és hónaljban mérem 5 percig. Ez jó?
2013. máj. 4. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Lemaradt a görbe. De mindegy is, hónaljban nem szabad mérni, mert semmit nem mutat.
2013. máj. 4. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Jajj tényleg, olyan szórakozott vagyok mostanában! Bocsi!

[link]

2013. máj. 4. 15:13
 3/6 A kérdező kommentje:
És akkor nyelv alatt mérjem 5 percig?
2013. máj. 4. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. Ennyiből meg semmit nem lehet mondani a görbére.
2013. máj. 4. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Gond van a pajzsmirigyeddel hogy Letroxot szedsz?
2013. máj. 5. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi leirtad hogy gond van...elnézést! :) Egy kicsit ugrál még a ciklusod,valóban jobb lenne a következő hónaptól nyelv alatt,de mostmár hónaljban csináld végig.
2013. máj. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!