Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészek körüli szúrkálás?

Petefészek körüli szúrkálás?

Figyelt kérdés
7 nap telt el az együtt létünk óta a párommal és akkor volt az ovum is.Enyhe szúrkálásokat érzek a petefészkem körül... Talán most ágyazódik be? Olyan izgatott vagyok, hogy lehet, hogy sikerült és egy pici szív fog bennem dobogni :) de nagyon nem akarom magam beleélni mert csalódni meg nem akarok ! :/ Köszi a válaszokat!
2013. máj. 3. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kedves kérdező én is pont így voltam, nekem az együtt léttől számítva a 18. napon mutatott pozitívat, előtte nem, pedig csináltam én is, és mindig el is szonytyolódtam hogy nem jött össze...közben pedig de, csak korán teszteltem :)

Drukkolok!!!

2013. máj. 3. 17:19
 12/18 A kérdező kommentje:
:))) Köszönöm most nagy mosolyt csaltál az arcomra :))))) s izgatott lettem nagyon fhuuu vár rám egy hosszú hét, hogy megtudjam van-e valaki a pocakomba :))
2013. máj. 3. 17:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor egy hét múlva tesztelhetek?és akkor már bizti kifogja mutatni, hogy van-e avagy sem?
2013. máj. 3. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Pont akkor teszteltem amikot meg kellett volna hogy jöjjön a havim. Azt nem tudom hogy mikor volt az ominózus együttlét, pont szabin voltunk előtte, ráértünk együtt lenni :) Nagyon halvány volt a csík, de ott volt.
2013. máj. 3. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia Kedves kérdező,meg kérdezhetem h alakult a dolog?
2013. máj. 19. 20:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Szia :) hàt a teszt negatív lett de viszont eleinte pár mpercig halványan ott volt a második csik aztàn eltünt.. Kicsit tanácstalan vagyok de meg van még a màsikba teszt dr nemtom mikor csináljam mèg csak ha nem jön meg???
2013. máj. 19. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Lett belole baba?? :)
2017. jan. 30. 19:46
 18/18 anonim válasza:
lett baba?
2023. júl. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!