Elkézelhető, hogy IR esetében minden gyógyszer csak ront az értékeken, mivel nálam növeli az inzulintermelést?
Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy az egyik gyógyszer így hat a msáik pedig úgy? Azért kérdem, mert mindnek metformin a hatóanyaga. Még az eucreasban is van. A Merckf.-ra mpedig lén nagyon rosszul reagáltam.2013. máj. 3. 07:57
1/3 anonim válasza:
Nagyon szkeptikus vagyok, hogy a gyógyszer emelné az inzulintermelésed. Sokkal inkább diétahiba vagy más betegség befolyásolja az eredményeid. Lehet, hogy egyik gyógyszer nem úgy hat, ezért váltani kell, de hogy egyik sem, azt erősen kétlem.
2/3 anonim válasza:
Igen, lehet.
én első körben meforalt szedtem, attól valóban rosszabb lett minden eredményem, a merck xr után pedig javult.
Nem mindenkinek ugyanaz jó, sőt!
3/3 A kérdező kommentje:
Milyen más betegség befolyásolhatná még az inzulin és cukor értékeimet? A stresszhormon szintem rendben volt. A diétát meg ugyanúgy csinálom.
2013. máj. 3. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!