Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 napra kell számolni az ovut?

14 napra kell számolni az ovut?

Figyelt kérdés
Neten utánna néztem, kalkulátorral kiszámolta, hogy mikor lenne az ovum és 14 napra jött ki durván, akkor számolhatom durván azzal? meg olvastam , hogy a nyákot is nézni kel hogy tojásfehérje szerü legyen :)
2013. máj. 2. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Az attól függ hány napos a ciklusod. 28 napos ciklusnál van a 14. napon az ovuláció.
2013. máj. 2. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
utolsó 2 hónap közti menszeszem közt 28 nap volt :)
2013. máj. 2. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor akörül aha. De szerintem azt úgyis meg fogod érezni, legalábbis én mindig megérzem. :)

Mellfeszülés, fokozott ingerlékenység, esetleg alhasi diszkomfortérzet és ahogy írtad tojásfehérje-szerű, vizes állagú, esetlegesen nyúlós nyák, előfordulhat az is hogy pecsételő vérzés van. :)

De ha biztosra akarsz menni akkor mérj alaphőmérsékletet!

2013. máj. 2. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
14. nap körül van az ovud. nem vagyunk gépek, így inkább már a 11-17. napig legyetek aktívak az ágyban :)
2013. máj. 2. 18:43
 5/6 A kérdező kommentje:
most figyeltem a naptárat ahol vezetek ilyeneket 14 nap elteltével 26. án akkor együtt voltam a párommal és háát a kis katonákat útnak ereztette :))) s mikor várható kb az elsö jel, hogy ha sikerült?? :D ááá izgatott lettem :)))
2013. máj. 2. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 2. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!