Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek baba lett belőle,...

Akinek baba lett belőle, milyen volt a "megjön érzés"? Milyen időközönként, mennyi ideig, és milyen erős?

Figyelt kérdés

4. napja késik a mensim, a tegnapi teszt még negatív volt. ma reggel 37 fok a hüvelyben mért hőmérséklet, méhszáj elbújva, folyás nincs. émelygés és iszonyatos fáradság. viszont enni alig mert mindentől hányingerem van viszont állandóan szomjas vagyok

szerintetek?

2009. szept. 28. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a nemvárt napján fájt a hasam ami fura volt ,mert sosem fájt előtte ,mindig csak ha már megjött.Másnap is ugyanezt éreztem ,sürün menetm wcre de nem volt semmi.Akkor már gyanús volt és elmentünk tesztet venni,de csak másnap csináltam meg hajnal 4 kor:-)Egyből kétcsikos lett.Viszon akkor egész héten éreztem ezt a fura hasfájást.Azóta már csak nyilalgat,néha picit görcsöl.Ma vagyunk 7 hetesek:-)
2009. szept. 28. 10:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt után 2 nappal kezdődött. Pont olyan volt, mint egy enyhe menszeszes görcs, és épp hogy nem fájt. Húzó érzés a has aljában, egészen lent. Este erősebben éreztem, mint reggel vagy napközben.
2009. szept. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!