Kezdhetek aggódni?

Figyelt kérdés

2 napja késik a menstruációm, ami még önmagában nem lenne akkora tragédia, mert előfordult már máskor is. Viszont a hőgörbémet elnézve a fejembe fészkelte magát a gondolat, hogy lehetséges, hogy baba van a dologban.

Viszont 2 napja vagyok beteg is (a párom rámragasztott valami náthás, taknyos, torokfájós nyavalyát) ráadásul tegnap kezdtem az új munkahelyemen, ami elég stresszes volt és az új albérletbe is két napja kezdtünk beköltözni. Szóval ezzel próbálom magyarázni a késést és a magasabb hőt.

Szerintetek érdemes venni egy tesztet vagy várjak még vele?

Itt a hőgörbém:

ciklus.hu/images/diagramok/26a75e63253e0ac9610b00332d198f0a_130405_130502_1367452800_.png

2013. máj. 2. 06:34
 1/8 A kérdező kommentje:
2013. máj. 2. 06:36
 2/8 anonim ***** válasza:
A betegség nem hinném hogy közre játszik, a stresz előfordulhat. Egy tesztet mindenképp megéri venni, mint bizonytalankodni. Mivel méred a hődet gondolom szeretnél babát igy nem értem miért kéne aggódni?
2013. máj. 2. 07:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még az aggódással, a peteérésed a 17-18. nap körül volt, és ha jól számoltam, még csak a 11. dpo-n vagy. Bár nem tudom peteérés után hány nap szokott lenni neked, de ha az átlag 14-et nézzük, akkor még van 3 napja, hogy megjöjjön.
2013. máj. 2. 07:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem mindig kiszámítható a menstruációm, ezért egy kis késéssel nem szoktam foglalkozni. A hőmet kíváncsiságból kezdtem mérni. Szeretnék ledolgozni 1 évet, de jövőre kb. ilyenkor kezdenénk próbálkozni a babával. Most még túl korai lenne, ráadásul 3 év után végre kaptam egy munkát is, szóval ezért aggódom.
2013. máj. 2. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem baj ha méred :) Addigra legalább kiismered nagyjából a bioritmusodat mire odakerültök...

Szerintem inkább vegyél egy tesztet úgy a tuti

2013. máj. 2. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek akkor biztosan nem vagy terhes. (Ha nem védekeztetek akkor meg ne lepődj meg ha jön a baba. ) Szerintem nem kell még aggódnod, a hőgörbéből csak néhány nő tudja már előre , hogy terhes, azért mert több hónapja mérik, figyelembe veszik az egyéb tüneteket, és általában a 2. babától szokták tudni, hogy na most másodjára megint sikerült. A hőgörbe ugyan úgy néz ki terhesen mint nem terhesen, csak neme esik le a nem várt napján a hő. Ja és mondjuk nem árt tudni extra pontosan a nem várt napját, mert hát különben mikor várnád a hő leesést. , de mivel neked nem pontosan szokott meg jönni, így van még időd. Szerintem ennyi tünet alapján biztos , hogy nem vagy terhes, fölöslegesen aggódsz, ha késik 1 hetet akkor már ajánlanám a tesztet. A késői peteérésed, a stressz, az új munka ezek mind mind okozhatják a késést.
2013. máj. 2. 07:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem akarsz egyenlőre teherbe esni akkor édekezzetek, a hőérőzés nem árt.
2013. máj. 2. 07:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is. Azért kicsit megnyugodtam.:) Természetesen védekezünk, de ugye egyik módszer sem 100%-os és mostanában olyan sok kérdésnél olvastam, hogy védekezés mellett estek teherbe, hogy kicsit megijedtem én is.:) De akkor még várok pár napot és ha nem jön meg akkor sem, akkor veszek egy tesztet.
2013. máj. 2. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!