Most meg fog jönni? Leesett a hőm a 9. dpo-n.
Szia!
szerintem ne aggódj anno nekem is leesett,3tizedet,(minden nap 1et)mindenki azt mondta meg fog jönni.és láss csodát baba lett)linkelem
jó mondjuk nem mindig mértem csak ott pár napot
Szia!
Nekem is volt ilyen, hogy lement valamennyit a hőm, aztán meg vissza ment. Szerintem ne aggódj, ha 1-2 nap múlva újra felfelé megy, akkor minden rendben.
Nekem ilyen volt a görbém:
Igaz nekem a "zuhanás" idején már volt pozitív tesztem, így nem nagyon aggódtam emiatt.
Szia, még nem kell, hogy aggódj, ha holnaptól vissza megy és szépen emelkedik, akkor teljesen esélyes lehetsz a babára. :) Nem kell, hogy 37 felett legyen a hőmérsékleted, hiszen mindenkinél más és más. Még korai lenne, hogy azért essen le, mert meg akar jönni. Szerintem ez valami más miatt lehetett, talán beágyazódás miatt.
Egyébként, rendszeres a menzeszed? Hány naposak a ciklusaid? Mindig időre jön meg? voltál már dokinál? Peteérésed rendszeres?
Azért ez a sok kérdés, mert az Én görbém kísértetiesen hasonló, mint a tiéd.
Sajnos nálam progreszteron(sárgatesthormon) hiányt állapított meg a doki. Mindig is rendszertelen volt a ciklusom. Sajnos nagyon úgy tűnik, természetesen, gyógyszer szedése nélkül, nem nagyon van peteérésem. :(
Mi már elég régóta próbálkozunk a párommal, sikertelenül.
Pénteken voltam dokinál, azt mondta most fog beállni azonos hosszúságúra a ciklusom. Fél évvel a gyógyszer elhagyása után... Azt is mondta, hogy nagyon szépek a görbéim.
Itt egy múltkori kérdésem a görbéimmel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2-es vagyok.
Nagyon örülök, hogy visszament a hőd. :)
Látod, nem kell egy-egy lezuhanástól megilyedni, az még belefér, még simán lehet baba a dologban. :)
Nagyon reménykedek... :-D
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!