Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok mindjárt indulok a...

Lányok mindjárt indulok a nődokimhoz? Lent.

Figyelt kérdés
Hogy mondjam neki, hogy nincs peteérésem mert mérem a hőm és most is már a 27.cn tartok és még nem volt. Úgy értem,hogy adjon is valamit rá végre. Már próbáltam a premens tabit de az is összezavarta a ciklusom és babát szeretnénk.
2013. ápr. 30. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Sztem mond igy. Tedd hozza, hogy regota igy van! Mert amugy nincs minden honapban peteeres es ezzel utne el. Vidd a gorbedet is!
2013. ápr. 30. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia. Egyszerűen csak mondd azt neki,hogy méred a hődet,hogy lásd mikor van peteérésed, de sajnos nem jelzi a hőmérsékleted,hogy lenne, és szeretnél erre valami megoldást találni.:)
2013. ápr. 30. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Clostit irass fel. :)

Nekem 0 peteérésem volt 2 év alatt van egy 3 éves fiam és a következő baba úton ugyanúgy clostival...

2013. ápr. 30. 10:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát lányok most értem haza. A doki a pajzsmirigyemre hivatkozott megint, hogy 5,valamennyi és azért nem jön össze. Júliusban megyek vissza ha visszamegyek. Mondta, hogy addig is mérjem tovább a hőmet és figyeljem a ciklusom. Már kicsit elegem van és elkeseredtem. Bezzeg annak sikerül aki utána a wc-be szüli. Nem igazság. Kedves utolsó neked mi alapján írta a doki ezt fel? Mit mondtál neki?
2013. ápr. 30. 12:56
 5/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Igaza lehet a dokidnak, a pajzsmirigy alul működés bizony megakadályozhatja a teherbe esést.

Szedsz valamit a pajzsmirigyedre?

2013. ápr. 30. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is a pajzsmirigy volt a gond. Nekem sem volt már peteérésem sem. Kaptam pajzsmirigygyógyszert és 3 hónap múlva teherbe estem, stimuláció nélkül.

Sztem menj el endokrinológushoz!

2013. ápr. 30. 15:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Járok endo dokihoz és szedek letroxot. Május lesz a 3. hónapja annak, hogy szedem. Volt 2011ben egy missed abom ami szerintem a magas hormonérték miatt volt és azóta nem sikerül a baba. A doki azt mondta, ha lemegy az érték akkor sikerül, hát remélem igaza lesz. De addig megzakkanok.
2013. ápr. 30. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Mintha csak egy nőgyogyihoz járnánk...Az enyém szó szerint az endokrinológustól várta a megoldást, de a pajzsmirigy gyógyszertől még nem lett pé-m. Ráadásul még azt is mondta, hogy "Csinálják csak, majd összejön!". Szó szerint.

Elmentem új nőgyógyászhoz, aki majdhogynem lehülyézte az előzőt, 1-2 hónap kivizsgálás után felírta a gyógyszert, és szinte azonnal terhes lettem.

2013. ápr. 30. 15:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Már én is eldöntöttem, hogy nem megyek ehhez a dokihoz többet vissza. Már ajánlottak másikat és őt fogom felkeresni de mostmár megvárom a mostani hormoneredményt és azzal megyek. Neked gratula, hogy sikerült, és köszönöm a biztatást.

2013. máj. 1. 06:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Jól teszed!

Amióta ehhez a dokihoz járok, érzem, hogy jó kezekben vagyok, megbízom benne, és ez nekem sokat számít. Igaz, hogy nem olcsó, plusz 70 km-ert utaznom is kell, de megéri. A második babánk az első hónapban sikerült. :)

Egyébként a gyógyszerek mellett én használtam a cickafark-palástfű kombót, plusz ettem a méhpempőt. Én ebben is hiszek.

Ne keseredj el, sikerülni fog! :)

2013. máj. 1. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!