Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves Férfiak ti miért nem...

Kedves Férfiak ti miért nem akarjátok?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem,hogy miért nem akartok babát? Tudom sok kivétel van,de sajnos az én párom nem közéjük tartozik. 3,5 éve vagyunk együtt és kb egy éve akarok tőle gyereket,de ő nem akar,mert szerinte idegesítő egy gyerek. Aki már meggyőzött apuka,vagy leendő apa,még is hogyan vett rá a párotok/feleségetek a gyerek témára? Valaki tudna nekem adni egy befutó tippet,mert már teljesen el vagyok keseredve ! (Félre értés ne essék nem az anyagiak miatt nem akar gyereket!)

A válaszokat előre is köszönöm!!!

2013. ápr. 29. 08:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik, hogy hogy győzd meg. Fontos, hogy hány évesek vagytok, mennyire erős a kapcsolat, együtt éltek e és kinek mik a céljai? A férfiak később érnek mint a nők, valószínűleg még nem kész rá és azért nem akarja. Erőltetni semmiképp nem lehet. Ha nem, akkor vagy elfogadod, vagy továbbállsz. Lehet, hogy meggondolja magát idővel, de az is lehet, hogy ő tényleg nem akar.
2013. ápr. 29. 08:53
 2/11 anonim ***** válasza:

"Szóval az lenne a kérdésem,hogy miért nem akartok babát? Tudom sok kivétel"

Rosszul tudod. Nem az a kivétel, aki akar gyereket, hanem az, aki nem. Szerintem ha ezt valaki komolyan gondolja akkor semmivel nem lenne szabad rávenni.

2013. ápr. 29. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Mert elszáll a függetlenség, nem tud majd azt csinálni bármikor amit akar. A gyerek akarata szent, és nehéz egy férfinek, hogy egy gyerek "parancsoljon", "uralja" az addig megszokott nyugis életet. De ezt majd megszokja ;)

Esetleg még fél tőle, hogy jó apa lesz-e.

(31 éves férfi vagyok, egy 5 éves gyerek apukája)

4/11 anonim ***** válasza:

Nem akart rávenni. Te se tedd. Ha egyáltalán nem akar gyereket, te pedig igen, akkor inkább szakítsatok.

Nincs "befutó tipp", csak egyedülálló kisgyerekes anyukák.

Érdekes amúgy, hogy ha egy férfi nem akar gyereket az főben járó bűn, ha egy nő nem akar akkor pedig az egész világ legyen megértő.

5/11 A kérdező kommentje:
igen az elejétől kezdve együtt élünk. szeretjük egymást,és megértjük a másikat,a kapcsolatunkkal tényleg semmi gond nincsen.Természetesen nem akarok én rá erőltetni semmit. Egyébként 26 évesek vagyunk,csak 4 nappal idősebb nálam.
2013. ápr. 29. 08:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk éppen fordítva volt, a férjem akart előbb babát, mint én:)A kistesót már én szerettem volna előbb, de mindig megbeszéltük a dolgot, és csak azután vágtunk bele.
2013. ápr. 29. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én férjemen sem láttam, hogy babát szeretne...szereti a gyerekeket, csak ahogy az első írta, később érnek mint a nők!Az enyém jó későn, mert 38 éves:-)szóval, aztán szép lassan, minden nap picit többet, beszéltem neki róla, milyen jó lenne, ha már hárman lennénk...egyre több cikket olvastam, olyat, ami őt is érdekelte, család, egészség, stb...műsorokat néztem pl:Babavilág, persze, pont akkor, amikor ő is otthon volt:-)Így ő is nézte. Na a lényeg, hogy most már ott tartunk, hogy magától kezdte mondogatni, hogy "jövő ilyenkor már mi is itt toljuk a babánkat szívem" - egy séta alkalmával. Próbálkozunk is már, ez volt a második hónap. Sokat vártam, de türelemmel. Remélem hamarosan összejön. Az én férjem imád, és végre rájött, hogy hármasban leszünk igazán boldogok!Szóval eröltetni ezt nem lehet!
2013. ápr. 29. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Írta valaki, hogy főben járó bűn, ha egy pasi nem akar gyereket? Hol olvastad? Én nem látok ilyet most...

Viszont egy elkeseredett nőt látok, akinél azt hiszem az lesz a legnagyobb gond, hogy nincsenek a párjával egy véleményen. Ha megvan a kellő összhang, akkor az életetekben szerepelni fog majd egy baba is.

Ha meg nem, akkor ne akarj ráerőltetni semmi, se könyörögni érte, mert annak csak te meg a gyerek innátok meg a levét.

Amúgy még fiatalok vagytok. Nálunk 30 év körül jött el az idő, amikor már nem sikító-frászt láttunk egy gyerekben, hanem valami sokkal jobbat. :)

Ha szeretitek egymást, akkor adj még egy kis időt, és beszéljetek sokat. Magyarázz és érvelj, csak ne erőltetve.

2013. ápr. 29. 09:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,nagyon drukkolok nektek,hogy minél hamarabb össze jöjjön. Tudom hogy nem szabad erőltetni,nem is ez a célom,de ez a tv nézés,meg cikkek olvasása jó én is próbálkozom majd vele

Egyébként meg nem vagyunk bulizós típusok,reggel elmegyünk dolgozni,délután estefelé hazaérünk.vacsi ilyesmi étterembe járunk de ezen nem tudom mit veszítene,ha lenne egy gyerekünk.Az meg hogy szakítsunk esélyt nem látok rá!!!

2013. ápr. 29. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:

mi 6éve vagyunk együtt ebből majdnem 3év házasság,én már nagyon akartam a babát,férjem azt mondta hogy ő is akar gyereket DE NEM MOST,KÉSŐBB....aztán én csak "erőltettem",abbahagytam a fogamzásgátlot és elkezdtünk probálkozni,4sikertelen honap után látta a párom is hogy megvisel hogy nem jön össze a pici,vigasztalt hogy majd jön ha jönni akar,aztán 5.honapban terhes maradta,különösen nem ujjongott,sokszor rosszul is éreztem magam hogy ő nem akarja ezt a gyereket meg hogy én erőltettem,aztán ahogy teltek a hetek,honapok,nőtt a pocim,elkezdett mocorogni a fiam,láttuk 4D-n egyre jobban láttam rajta hogy várja már és szereti,mindig kérdezi hogy van a kisfia,beszél hozzá,simogatja a pocakom és sokszor elmondja hogy mennyire kiváncsi már rá és várja hogy kibujjon ugyhogy szerintem félt a szitutol az elején,a változástol,de idővel ez elmult benne és nagy szeretettel várja ő is a kisfiát ugy mint én!persze most is vannak félelmek hogy milyen lesz ha megszületik,hogyan tudunk gondoskodni rolla,meg ilyenek de majd ez is elmulik.remélem a te párod is hamar meggondolja magát mert nagyon jo dolog babát várni :)

35hkm

2013. ápr. 29. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!