Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hete volt abortuszom és úgy...

1 hete volt abortuszom és úgy érzem hiányzik a babám, hiszen velem volt, enyém volt, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Igen tudom, de az vesse rám az első követ aki tökéletes... nem prédikációt szeretnék olvasni, hogy miért nem kellett volna... nem tudjátok a körülményeket...

arra vagyok kíváncsi, hogy mással is volt e ilyen, meddig tartott, hogy "élte túl" ... ?

2013. ápr. 28. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos ez örökre ott marad a lelkedben. :(
2013. ápr. 28. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Valoszinuleg mindig hianyozni fog :(
2013. ápr. 28. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Talán őrökre megmarad a hiánya, de tudatosítsd magadban, hogy nem hozhattál más döntést. Így kellett ennek most történnie. Jó döntést hoztál és hiába bánkódsz ez most már örökre az életed része lesz. Majd mikor kicsit később megszülöd az egyik gyermekedet, kicsit kárpótólva fogod érezni magad. Fájdalmas döntést hoztál, de nem volt más választásod. Kár a múlton bánkódni, előre kell tekinteni. Az ember élete tele van döntésekkel, van amit megbán, van amit nem, de akkor ott így döntöttél és ezért soha ne hibáztasd magad. Hidd el az idő mindent megszépít, előre nézz és ne vissza.
2013. ápr. 28. 18:51
 4/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem két hete volt,és ugyanezt érzem sokszor,amit Te. Sokszor nézegetem a két képet róla.. Ilyenkor mindig próbálom elterelni a gondolataimat,hogy jobb neki így,nem volt más választásom 20 évesen. Annak semmi értelme,hogy tönkremenj lelkileg,felőröljön ez a téma:( Hidd el,bele lehet őrülni,plusz nagyon sok nő pontosan ez miatt nem esik abortusz után teherbe! Mert lelkibeteg lesz.. Gondolom szeretnél még babát..:) Szóval fel a fejjel,kitartás,ne ostorozd magad.

2013. ápr. 30. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hiányozni is fog, az egyetlen dolog ami segít az az idő, és a megbocsájtás. Bocsáss meg magadnak.
2013. máj. 3. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Tanulj belőle: ezentúl mindig gondolj a védekezésre, és akkor nem kell abortuszra menned.
2013. máj. 3. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valószínűleg jó okod volt rá, hogy meghozd ezt a nehéz döntést. Ez legyen előtted! Nekem nagyon nehéz volt ezt lerendeznem magammal, talán csak most tettem igazán magam túl rajta, hogy már jó körülmények között, teljes odaadással, figyelmmel és szeretettel tudom nevelni a (tervezett) lányomat. Néha megfordul a fejemben, hogy lenne egy nagytesója, de sajnos akkor a körülmények miatt nem tudtuk vállalni Őt.

Remélem, hogy Te is hamarosan eljutsz odáig, hogy tervezetten tudj gyermeket vállalni, és Ő segíteni fog neked abban, hogy feldolgozd ezt a traumát.

2013. máj. 3. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem faj orokke. Kb. 1 ev volt nagyon rossz. Minden nap eszembe jutott, lefogytam, depresszios lettem, pedig a csaladom csodasan probalt segiteni. Utana megismertem a ferjem, vele oldodott a nagy teher, es o volt az a perspektiva, aki ravett, hogy lezarjam az egesz borzalmat. Egy nap eltettem a babarol keszult uh kepet egy dobozba, eldontottem, h a mutet evforduloin gyertyat gyujtok erte es emlekezek ra, igy lassan az ev tobbi napjarol kivandorolt a gyasz, en meg megbocsatottam magamnak. Kozben mar egy eves a kozos lanyunk, annak orulok, h mire babat terveztunk, mar lezartam a multat, mar nem volt aktualis a seb. Nehez, nagyon, de fel kell dolgozni. En egy darabig pszich. Hallgato koromban foglalkoztam hasonlo dolgokat atelt nok eseteivel, az is segitett. Gyaszold el, csak akkor lehet lezarni.
2013. máj. 3. 14:38
 9/9 A kérdező kommentje:

"Kedves" 6.

bogyó mellett lett a baba, és mint írtam nem erre vagyok kiváncsi...

a többieknek köszönöm:)

2013. máj. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!