Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a TSH értékem 2,280mlU/l!?

Ha a TSH értékem 2,280mlU/l!?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,Most szedem a Femibion 800at és méhpempő kapszulát,az érdekelne h ezek még rontanak e a TSH értékemen?Mert igy is picit sok!

2013. ápr. 27. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez sok. Amiket szedsz, nem befolyásolják, de erre az értékre ha szedsz napi fél szem Letrox-ot, akkor 3 hét alatt szépen leviszi. Én is majdnem 3-ról indultam és 3 hét alatt levitte 1 alá.
2013. ápr. 27. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2,4 volt a TSH-m és teherbe estem,kihordtam a babát ugy,hogy 11 nappal hordtam tul.

Én nem hiszek ebben:S

15 évvel ezelőtt mikor babát akartunk,nem is néztek TSH-t,ez csak most lett ilyen felkapott:S

2013. ápr. 27. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Kaáliban mondták, pl. a lombikhoz is 1 körüli, de inkább alatti érték kell.
2013. ápr. 27. 18:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,azt mondta endo doki ez még nem vészes,de majd ha megyek 1 hónap múlva meg kérdezem nem e szedhetnék rá gyógyszert!
2013. ápr. 27. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Járd ki ezt az utat,hogy kapj rá gyógyszert! a legjobb érték a 2 alatti TSH.persze vannak szerencsések,akiknek így is sikerült a baba,de nekem pl egy év alatt emelkedett a szint,szóval egy kis hormonpótlás nem árt.
2013. ápr. 27. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:

aki nem ert hozza, inkabb ne szoljon hozza. aki nem tudja, a pajzsmirigy hogyan mukodik.. csak megijesztitek a kerdezot...

tul van misztifikalva ez az egesz pm dolog. Hashimoto-m van, rendesen teherbe estem, 2,2-es ertekkel, rendszeres menzesszel, a baba mar most nagyobb mint a terhesseg kora, soha semmi bajom nem volt, meg ugyse h nem szedtem ra gyogyszert. Profi pm orvosom van, aki reszletesen mindig elmagyaraz mindent, es minden tokeletes.

Kerdezo, ha reszletbe meno kerdeseid lennenek, nyugodtan irj privit. sziveseg segitek ijesztgetes nelkul.

2013. ápr. 27. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
attól még,hogy Hashimoto-d van,nem biztos,hogy te is értesz hozzá.Nekem is az van,egy év alatt 4,5-ről felment 5,7-re a TSH és ha nem járok utána,simán bevállaltam volna megint egy terhességet anélkül,hogy adtak volna rá gyógyszert ,pedig ez miatt vetéltem már. Az első endokrinológus nekem is azt monda,hogy semmi bajom.Aztán nem hagytam magam és most ott tartok,hogy életem végéig szedem a gyógyszert. Ez nem csak a babáról szól,hanem arról is ,hogy később szív problémáid is lehetnek,ha nem kezelik ki.Nem ilyesztegetés,csak manapság az orvoshoz is felkészülten kell menni,mert balf.aszok.
2013. ápr. 27. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocsi ,nem kikezelést akartam írni,mert ezt nem lehet kikezelni..
2013. ápr. 27. 21:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a Kaális válaszló vagyok. Lehet, hogy nem értek hozzá, de azt mondtam, amit a Kaális orvos mondott, aki viszont gondolom ért hozzá.... 1 körüli érték a jó teherbe eséshez, ők a lombikot azzal kezdik el. Lehet, hogy valaki szerencsés, és magasabb értékkel is teherbe tud esni, de gondolom a válaszoló azért kérdezte, mert biztos akar benne lenni, hogy ezzel nem lesz gond.
2013. ápr. 28. 08:31
 10/11 anonim ***** válasza:

ja lombik.. de a kedves kerdezonel

nem lombikrol van szo. ilyen esetekben a legtokeletesebb ertekekre torekednek. de aki azt irja 2,2-ra h sok, annak meg soha nem

volt igazan magas a tsh-ja szerintem.

en nem hozzaertesbol beszelek hanem tapasztalatbol, es nem abbol, amit a neten elolvastam. abban igazad van, nekem otthon nagyon rossz tapasztalataim vanna az endokrinologusokkal.

nyilvan egy hashimoto-nal az ertek torvenyszeruen romlik, hiszen a sajat szervezeted altal termelt anti testek, valtozo gyorsasaggal es mertekkel roncsoljak a pm-et, es az evek soran maga a betegseg egyre sulyosbodik.

jo volna megtudni, h a kerdezonel neztek-e anti testeket..

2013. ápr. 28. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!