Okozhat-e problémát ha influenzásan esem teherbe?
Szia, én tavaly januárban nagyon beteg voltam,40 fokos lázam volt,fájtak az izületeim,Államvizsgázni is úgy mentem,hogy kértem,én legyek az első,és nem várnám meg a végét,mert megpusztulok,ha fenn kell lennem!Ja, és iszonyatosan köhögtem!Antibiotikumot szedtem!
Kb. 3 hetes terhes lehettem ekkor!elhúzódott a betegség majdnem 3 hétig!
Nem is tünt fel,hogy nem jött meg, csak amikor már jól voltam!Már másfél éve próbálkoztunk ekkor!12 héten elvetéltem!A doki azt mondta,hogya láz, meg a sok antibiotikum nem tett jót valószínű!Ez áprlilis 4-én történt!A sors fintora, hogy idén április 7én megszületett a kislányunk,aki egészséges,gyönyörű baba!
Akkor,mikor elvesztettem ŐT,kicsit belehaltam én is, de most én vagyok a világ legboldogabb anyukája!
Remélem,Te nem jársz így,én várnék addig, míg meggyógyulsz,mert egy vetélést nehezebb feldolgozni!
Minden jót és gyógyulást! SZia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!