Okozhat problémát, ha túl korán megyek nőgyógyászhoz?
Egyébként nem a kedvedet akartam szegni, azért is írok megint. Az előtej az esetedben inkább hormonzavar, de furcsa a természet, lehet épp baba is.
Bármi van, egy-két vizsgálattal ki lehet deríteni! szóval inkább ez, mint a bizonytalanság!
Szia!
Nekem is volt előtejem, már a 3. héten. Sajnos vetéléssel végződött. Szerintem nézesd meg a pajzsmirigyedet, nekem is pajzsmirigyproblémám van, és mindenki azt mondta, amiatt volt ennyire korán előtejem.
A helyedben inkább elmennék orvoshoz, kb. 2 héttel az együttlét után. Akkor talán már lát valamit, ha nem, akkor kérdezz rá, hogy meg van-e vastagodva a méhnyálkahártyád! Nekem nem mondta, csak rávágta, hogy nem vagyok terhes, közben az voltam.
Az lenne a legjobb (legbiztosabb), ha vérből nézetne HCG-t.
Sok sikert!
Hát biztos nem a fertőzés miatt nem vizsgálnak kézzel, mert akkor máskor lehetne fertőzni? És persze ott van a gumikesztyű is. :-) Higgyj nekem, lombikos vagyok. Nincs is mit vizsgálni kézzel ilyenkor. :-)
A tejcsorgás egyébként magas prolaktin szintet jelez, és az önmagában lehet meddőségi ok, és vetélést is okozhat. A kérdezőnek pedig biztosan nem lesz baja egy vérvételtől. :-)
Viszont ha nem megy el, és tényleg magas a prolaktinja, az komoly gondot okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!