Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan döntenétek a helyemben?...

Hogyan döntenétek a helyemben? Próbálkozzunk tovább vagy várjunk?

Figyelt kérdés
Már másfél éve szeretnénk babát a férjemmel. Egy évvel ezelőtt sikerült is de vetélés lett a vége. Azóta nem sikerül. Viszont közben elvesztettem a munkámat, de próbálkoztunk tovább. Sikertelenül. :( Most viszont kaptam állást, és október 1-én kezdek. Most mi legyen? Védekezzünk a 3 hónap próbaidő alatt és utána próbálkozzunk? De gyedet már így sem kapok mert 3 hónapig munka nélkül voltam (ellátás nélkül), és most az új törvény szerint 365 nap munkaviszony kell, nem? Ha próbaidő után véglegesítenek, és 4.hónapban jönne a baba akkor nem kapnék semmit. Pedig nagyon szeretném a babát. Amúgy 27 éves vagyok. Nem szeretném túlságosan húzni az időt. :( Ki tudja mikor jön össze. Tanácstalan vagyok. Most legyek okos. Lennétek okosak helyettem??
2009. szept. 26. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csak bíztatni szeretnélek, hogy ne hagyjátok abba, ki tudja mikor jön össze...

Másrészt sosem lesz talán megfelelő anyagi helyzetetek!

Az egyik barátnőm is most szült, úgy gondolták, hogy nem a legjobbkor jött, mivelhogy alig tudják magukat is eltartani, de ha tej+pelenka van, akkor minden van.

Párezer forintért vásároltak neki turiból, meglett mindene a gyereknek-lehet, hogy használt rácsoságya van 5000-ért, de végül ezzel a gyerkőccel lett kerek az életük!

2009. szept. 27. 16:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Hálás vagyok a válaszodért. Te is csak megerősítetted a döntésemet. Féltem meghozni ezt a fontos döntést (nekem legalábbis nagyon fontos), de nem hátrálok meg és folytatjuk a próbálkozást. :)Úgy gondolom jól döntöttem/döntöttünk.
2009. szept. 27. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Szorítok Nektek, és én is köszönöm szépen a biztatást, aranyos vagy!

Minden jót kívánok, úgy jöjjön össze minden, ahogy a legjobb Nektek! (2. v.)

2009. szept. 28. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem kellene felfüggeszteni a baba projektet!!!!!!!!!!! mert nem tudhatod h még mennyi időt kell rá várnod és lehet h most van minden rendben ahoz h sikerüljön!

Sok szerencsét!!!!!!!!

2009. szept. 29. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!