Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete volt beültetésem, ma...

Egy hete volt beültetésem, ma úgy érzem megjön, nagyon ráz a hideg, néha folyik rólam a víz. Lehet, hogy csak érzem, és mégsem jön meg? Valaki, aki átesett ilyen eseten?

Figyelt kérdés
Normál terhességnél hallottam ilyet. Nekem nem az első és ilyen hamar még sosem jött meg..
2013. ápr. 25. 18:32
 1/4 A kérdező kommentje:
A derekam egész nap fáj, ez nem szokott menstruációnál lenni.
2013. ápr. 25. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Normál terhességnél beágyazódáskor influenza-szerű tüneteket produkáltam. Volt hidegrázás, forróságérzet, álmosság, fejfájás, étvágytalanság
2013. ápr. 25. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez mindig menszit jelez, de én azt mondom ez mindenkinél más!! Látod aki előttem válaszol, terhes volt, mikor nekem voltak influenza szerű tüneteim akkor meg még aznap megjött! Ezekre sajna nem lehet alapozni! De kívánom, hogy Neked NE jöjjön meg!!! Tiszta szívből!!!!! :)
2013. ápr. 25. 23:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. ápr. 26. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!