Ritacoronita kérdése:
Mit gondoltok 36.9 reggeli hőmérséklet jót jelent? Hétfőre nem várom
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 08:52
11/17 A kérdező kommentje:
sajnos nekem megjött:(
2013. ápr. 29. 10:56
12/17 anonim válasza:
Sajnálom! :( Nekem még nem jött meg, picit lejjebb van a hőm, a cickóm se fáj már annyira, de tegnap jött egy pattanás, olyan fájó-mély az arcomon, múlt hónapban is rá 2 napra megjött...úgyhogy nem tom mi lesz, tegnap este nem bírtuk, megcsináltam egy tesztet este 10kor, 2 órás vizeletből, predictor early negatív.(Bár itt sok rosszat olvastam róla.) Egész éjjel meg reggel is bőgtem, ki vagyok...:(
14/17 anonim válasza:
Sajnálom, hogy megjött!! Drukkolok erre a hónapra!
Utolsó, ha már tesztelsz, akkor bírd ki reggelig!! Már most ha jól látom 2 napja késik?! Amúgy abszolút nem esett le a hőd, az 1 tizedes ingadozás nem számít le esésnek! :) Drukkolok, majd írd meg mi lett!! :)
15/17 anonim válasza:
Na az a helyzet, hogy ma lejjebb ment még jobban a hőm, 36,6-ra, meg is jött viszont este meg reggel ma csináltam tesztet és halvány pozitívak lettek. :/ Úgyhogy most várok...
16/17 anonim válasza:
Na, az vagyok, aki a görbéjét csatolta, az a helyzet, hogy kedden szerdán menszi volt, ma reggel erős pozitív a teszt. Hétfőn meek orvoshoz, izgulok naon!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!