Dudás János Attila kérdése:
A hereviszér műtét után 6 hónapra kell sperma vizsg, ez nekem májusban lesz. Én voltam áprilisban mert kellett mennem, rossz lett az eredmény, és nem tudom menjek -e májusban is? Egy hónap alatt javulhat?
Figyelt kérdés
6 hónap#6-hónap
2013. ápr. 23. 15:28
2/3 anonim válasza:
Gondolom azért voltál műtéten mert nem jön össze a baba. Szerintem egy hónap alatt nem javul , ha 6 hónap után sem volt sajnos javulás. Férjemet is ezzel a problémával műtötték és nála sem lett jobb a helyet.
3/3 anonim válasza:
A második hozzászóló vagyok. Viszont ha vannak életképes és megfelelő formájú (vagy nem is tudom, hogy mondják) spermiumok akkor még összejöhet a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!