Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Hello mindenki! Március 18.-án jött meg utoljára, és 30 napos a ciklusom. Pénteken csináltam egy tesztet negatív lett :( ...de azóta se jött meg, csak kicsit fáj a hasam, meg majd elhányom magam reggelente...szerintetek a nega. teszt ellenére van remény h terhes vagyok?2013. ápr. 22. 17:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem tesztelj holnap reggel egyet. Lehetséges,hogy terhes vagy, csak még nem mutatta ki a teszt. Viszont ha negatív lesz, akkor menj el az orvosodhoz,hogy miért nem jött meg.
2/3 anonim válasza:
tesztelj holnap is mert lehet még nem volt elég magas a HCG szint. Viszont az eláhnyom magam érzés még kicsit korai. Az inkább csak az 5-6 hét után kezd jönni. Viszont a gyermek utáni vágy olyan hatással van a női szervezetre hogy simán tud produkálni tüneteket még akkor is ha nincs terhesség.... D e az mindneképp jó jel hoyg nem jött meg, igy van esély a babára simán.
3/3 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon izgulok. Úgyhogy még inkább várok a teszteléssel péntekig, ha van ott valaki akkor már tuti ki kell mutatnia. Azért furcsa, mert nekem szinte percre pontosan szokott megjönni, olyan görccsel, hogy az egy nap ágyban fekvés, most meg folyamatosan görcsöl, de alig érzem. Köszi a válaszaitokat! Szorítsatok :)
2013. ápr. 23. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!