Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből még lehet pozitiv? Kép

Ebből még lehet pozitiv? Kép

Figyelt kérdés
[link] 2napja késik. Egyből megjelent és nem kis vékony vonalka ( akkor mutat falsot) ez olyan széles mint a másik vonal.
2013. ápr. 22. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez egy pozitív terhességi teszt!!!!!

Gratulálok! A halvány csík is csík

2013. ápr. 22. 12:47
 2/11 anonim ***** válasza:
vegyél egy márogatós x-epilt, ez a teszt csak akkor biztos ha már hosszabb ideje késik! Nem teljesen egyértelmű sajnos! Több ilyen tesztet láttam már, és nem mind jelentett terhességet
2013. ápr. 22. 13:06
 3/11 A kérdező kommentje:
4kulonbozot csinaltam, mindegyiken ott van halvanyan...probalok csoport kepet kesziteni, ez volt a "legjobban lathato" :) tobbit epp h lehet latni.
2013. ápr. 22. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne clearbluet vegyél, nagyon gyakran bénázik. Én is az xepilt javaslom, próbáld azzal.
2013. ápr. 22. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, ha négyen is ott van, akkor jó lesz az. :) Az enyémen a férjem nem is látta először a csíkot, azt mondta, hogy hallucinálok, ennek ellenére mindjárt egy éves lesz a lányunk.
2013. ápr. 22. 13:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Jujj de nem megy, mindig csak 1-re fokuszal ra :) meg nem lehet rendesen latni.

Megfogadtam h clearbluet nem veszek mar mutatott hamis eredmenyt vagyos az olyan volt h csak egy vekony csik volt rajta. Vettem martogatos xepilt ahogyan vette fel a vizeletet egybol megjelent majd elhalvanyult. Lehet latni de halvany rendesen kiveheto a csik vastagsaga. Vettem egy one minutes tesztet azon ugy annyira nem latni ha csak nem fokuszalok ra :)))) es egy pisilos xepilt azon is kiveheto a halvany csikocska. Csak az a baj erosebbre szamitottam, mivel kesik 2napja :(

2013. ápr. 22. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Halvány csík is pozitív!!!!

Gratulálok, majd erősödni fog :)

2013. ápr. 22. 13:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom ;) bar meg nem merem elkiabalni :)
2013. ápr. 22. 13:28
 9/11 anonim ***** válasza:
szia,szerintem is halvány pozi is pozi,ezt a tesztet nem ismerem,nem csináltam még ilyet,de holnap reggel csinálj egy x-epilt az jó kis teszt,meg olcsó is és töltsd majd föl a képet róla drukkolok nagyon!!!
2013. ápr. 22. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Feltétlenül csinálj egy teljesen más fajta tesztet is, mert rengeteg lányt átvágott ez a fajta teszt :(
2013. ápr. 23. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!