9. dpo-n halvány, de egyértelmű pozitív teszt jelezhet ikreket?
Figyelt kérdés
Clostilbegytet szedtem es ultrahangon volt 2 db tüszőm .
Egyik 24 mm , másik 19 mm volt
2013. ápr. 22. 07:40
11/22 anonim válasza:
Ne aggódj és akkor nem is fog fájni a pocakod. Magnerot szedj szerintem ha még is fájdogál. Nem kell rendszeresen csak ha úgy érzed fáj. Én 3x1 et szedek rendszeresen annyit bevehetsz egy nap.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Annyira de annyira boldog vagyok.
Volt már spontán vetélésem a 6. héten, ezért izgulok.
Nem tudom, hogy most mondjam el a névnapján vagy május 20án a szülinapján
2013. ápr. 22. 08:50
13/22 anonim válasza:
nekem is feszit a hasam, kicsit ilyen hasmenesszeru erzes, csak lejjebb, az elejen 1-2szer, most ahogy no, egyre gyakrabban, eppen most is :) szedek napi 2 szem magneziumot, de nekem nem igazan hatott eddig. megnyugszom ettol a fura erzestol, mert tudom, hogy valami tortenik a hasamban :) 11+5 hkm
14/22 anonim válasza:
Szia, először is gratulálok! :) Másodszor, egyáltalán nem biztos, hogy azért ilyen magas a HCG szinted, mert ikrek, és a két tüsző sem jelent(ett) semmit. A lényeg, hogy baba van, egy, vagy kettő, az majd kiderül!:) Nekem az előző terhességem closty-val jött össze (előtte nekem is volt vetélésem a 9. héten), több tüsző is megért, mégis egy baba lett, az utolsó terhességem pedig spontán ikerterhességnek indult, mégis újra egy baba jött. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, a feszítő poci nem gáz, ne aggódj feleslegesen! Márk apukát :)) meg szerintem nehogy már várasd a szülinapjáig!! :) Sok boldogságot!
15/22 anonim válasza:
szerintem úgy sem bírnád ki a szülinapjáig :)
Tessék névnapi ajándékként adni a jó hírt :)
Gratulálok!
16/22 anonim válasza:
Szia,helyzet tegnap óta?Minden rendben? :)
17/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Igen minden rendben. Csináltam egy digitális clearblue-t az előbb és az is pozitív.
Szépen becsomagoltam és azt adom névnapjára .-)
2013. ápr. 24. 15:09
18/22 anonim válasza:
Na, örült a névnapi ajándéknak?:)
19/22 A kérdező kommentje:
Igen :-)
Digitálisat vettem es azt írta ki, hogy 1-2 .
Nem tudta, hogy a hetet jelenti és azt nagyon megdöbbent, azt hitte, hogy 2 baba :-D
2013. ápr. 26. 21:43
20/22 anonim válasza:
Még az is lehet... ha ennyit gondoltok rá:))) Majd írd meg, mi volt az uh-on! Szép, nyugodt babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!