Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen görbével már lemondhatok...

Ilyen görbével már lemondhatok erröl a hónapról is?

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 21. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal, hogy egyenes a görbéd. De ha aggaszt, nézz körül itt: [link] Nem egyet fogsz találni, ahol a luteális fázisban egyenes a görbe :)
2013. ápr. 23. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon kis szép a görbéd,semmi baj vele.Hol méred?

[link]

Nekem ilyen most és holnap nem kéne megjönni :)

2013. ápr. 23. 20:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Szájban nyelv alatt mérem.Nem tudom a mai mérésem érvényes e mert 1 órával korábban ébredtem és mértem.
2013. ápr. 24. 08:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Értem,én hónaljban mérem,meg szájban is elkezdtem.Amit feltettem görbét az a hónaljas,de olvastam hogy ott nem annyira jó.Szájban 2 fokkal több.Én sem mindig ugyanabban az időben mérem,mert hétvégén tovább alszom.
2013. ápr. 24. 09:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha nem ugyanabban idöben méred akkor nem sokat ér vagyis én azt hallottam akkor semmit nem ér !
2013. ápr. 24. 10:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Hétköznap fél hétkor mérem,hétvégén meg nyolc körül,amit tudnom kellett belőle mindig egyértelműen jelezte.Nőgyógyászom is nézi a görbémet,ő is azt mondta hogy fél óra egy óra eltérés nem számottevő,én meg inkább annak hiszek aki ért hozzá.
2013. ápr. 24. 10:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem az endo dokim( Hollandban ) mondta ,hogy akkor pontos ha max 10-1 perc eltérés van.
2013. ápr. 24. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!